jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 wolałbym cię jako wredną sukę byłabyś wtedy prawdziwie słodka nie to co teraz na wierzchu lukier a pod nim kompletna idiotka ubrana w mini z miną jak kurwa i wrednym błyskiem w oczach zielonych diabłu byś mogła łeb czarny urwać i mężów hurtowo kraść żonom byłabyś dla mnie muzą i męką wtedy naprawdę czułbym że żyję gdybym przed taką tobą mógł klękać jak katu pod topór kłaść szyję lecz jesteś tylko lelum-polelum co dzień wciąż nowe fochy wydalasz błyszcząca lalko jakich jest wiele potwornie mnie wkurwiasz spierdalaj
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 no kolejny do tomiku dla zawziętych feministek
Ewa_Kos Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja się jeszcze będę długo...jak hiena.Nareszcie coś na miarę. 'łeb czarny urwać'' -super !!! Pozdr. EK
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jasiu, pisz rymem, mogę prosić? Nie, no nie mogę ale gdybybym mogła...
zielen oczu Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 jakis masochizm czy cu? nie no ja w sumie nie wiem co myslec nalezy po przeczytaniu tego (po)tworu...ale moje przemyslnia chyba nijak tu pasuja...coz bywa pozdrawiam n. (zielone oczy to ja mam, ale co z tego)
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Nie no nie mówcie, że mam to wam zinterpretować...
Tomas Poza Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 to zostaw to lelum -polelum i muzę sobie znajdź... po co masz być nieszczęśliwy i ona też?
M._Krzywak Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Uznaje to za najlepszy jaki czytałem wiersz z tej tematyki, jaką porcuje nam Pan Jaś (chętnie przeszedł bym na Ty, jeśli można...). Jeżeli moge go lekko zinterpretowac, dla mnie jest to bardziej utwór o maskach i pozorach, napisany lekko i wulgarnie. Nie widzę tutaj żadnych potrzeb ani męki peela, a pod trzecią strofą podpisuje się obiema rękami :) Pozdrawiam.
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 świetny! w ogóle jesteś po majce m... moim ulubionym. ale chyba to "spierdalaj" w ostatnim wersie jest troche nieudane. pozdrawiam.
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 w sumie... ale za pierwszym razem pomyślałem "spierdolił końcówke" :D
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jasiu moge to wysłac koleżance?:)
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dla mnie tylko 3 strofa, nie przepadam za wulgaryzmami w sztuce (ostatnio byłem na sztuce "Testosteron" gdzie aktorami byli sami faceci i najeżdżali na babki z całym impetem, tam wulgaryzmy pasowały jak ulał, ale w twoim wierszu są jakby na siłę nie wiem, może to kwestia zboczenia na punkcie szacunku dla kobiet, więc powiem że wiersz mnie zniesmaczył nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ...I wszystko jasne pelowi potrzebna baba z jajami! a wiersz świetnie wyraża to!
Oscar Dziki Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 i nawet Ci zapłacę... plagiator:). dobrze jasiu, ale podtrzymuje wiesz jakie, sluszne zastrzeżenia. niewybredne te aliteracje. mam rację?
jasiu zły Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Misiu złoty nie można mieć wszystkiego. Jest jak jest, jakoś starałem się żeby forma nie rządziła mi treścią, daltego jest tam kilka ustępstw ("nobody's perfect" jak mawiał Osgood). To po pierwsze. Po drugie: żaden plagiator, mój koncept jest nieco inny od tego co masz na myśli, a poza tym popatrz co też ciekawego wymyśliła dzie wuszka. PS Mógłbyś już przestać tyle suczyć. Później się dziwisz, że to ciebie nie lubia ;)
Oscar Dziki Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja juz mowilem: wiersz bardzo dobry. ale nie bede cie przechwalal bo mozesz lepiej. mysl jednak jest podobna. ja nie mam pretensji. lepiej ja wykorzystam:)
lubię latawce Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 zajefajne! (i mówi to kobieta, żeby nie było =) zdrówko z plus(zzzz)em
Rekomendowane odpowiedzi