jasiu zły Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 kilka włosów na poduszce zapomniana szczoteczka do zębów niedopita herbata okruchy na talerzu to może wrócisz i posprzątasz
Tali Maciej Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zacząłem czytać pierwsze słowai myślę Jasiu się zakochał i pisze smuty ale puenta mnie rozwaliła, poprostu w twoim stylu wiersz mi sprawił taką przyjemność jak puszka piwa, która mi zasyczała koło ucha nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 aleś pojechał na końcu feministki powinny mieć setki podobnych :) bywaj
Waldemar Talar Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Taki mały a taki zabawny plus za dobry temat ładnie ujęty. Waldemar
Dariusz Sokołowski Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A ja za Panem za antyfeministyczną barykadą stanę. Parsknałem na monitor. No i musze sam posprzątać.
Yasioo Zimiński Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 kurwa, szkoda że ja nie potrafie tak treściwie i w ogóle choć odrobine. dobre jest. pozdrawiam. yasioo
jasiu zły Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Idź na wyklad z historii filozofii - samo przyjdzie ;)
Eugen De Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 wiersz napisany z pozycju "antyfetyszyszty" i "macho". który zagania kobiety po "robocie" do roboty. Pan jasiu zły - okrutnik?! Gratuluję formy. Pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jasiu, kiedy widze na papierze jest jeszcze lepsze. Well done. Chuck Norris by lepiej tego nie ujął.
Oscar Dziki Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najwyraźniej są za głupie.:P Bądź za dobre.
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Oj Jasiu, Ty już mnie w malinki nie wprowadzisz. Na końcu znowu się okaże, że peel to facet!
Miłka Maj Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak, Jasiu, + wielki za całość, drugi za to, że rozbawiłeś mnie do bólu mięśni brzuc-ha,ha,ha :)) A swoją drogą, ciesz się, że na mnie nie trafiło; ja bym Ci (...) posprzątała! Pozdrawiam z uśmiechem/ V.
jacek_sojan Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 jasiu zły - mały jasiu; na moim podwórku w pewnym wieku wszyscy chłopcy deklarowali się jako sadyści i tyrani dla swoich dziewczynek; teraz widzę - jak przynoszą swoim kobietom pantofle i wynoszą siatki z zakupami na piętra; czas pokazuje, jak wszystko zamienia się nieoczekiwanie w swoje przeciwieństwo; co na to filozofia? a miniaturka pyszna! pozdrawiam! J.S.
jasiu zły Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Na moim podwórku chłopcy w pewnym wieku czytali wierszyki o pomarańczach i też myśleli, że jest w tym jakaś filozosia, ale ci z mojego podwórka już chyba wyrośli.
jacek_sojan Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 autorytet oksfordzki, Jim Hankinson twierdzi, że istnieje filozofia produktów mlecznych, uprawiana przez prof. Heinricha Niemanda w Uniwersytecie Bad Homburg, dlaczego nie miałaby istnieć filozofia pomarańczy w wierszach? bez wątpienia, jest jej bardzo wiele, o ile mnie pamięć lektur/wierszy jeszcze nie zawodzi, a ci, co wyrośli z takich lektur - chodzą z kolczykami w genitaliach, i szczerzą się nieprzyjemnie na jednym i drugim podwórku :)! niech żyje sophia wierszy o pomarańczach i sophia w pomarańczach! J.S.
M._Krzywak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ale kto rano myśli o sprzątaniu :) Świetna miniaturka, sam się pośmiałem, a na pułapki nie zważam. Pozdrawiam.
Regina Misztela Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 dobre;> smaczny wiersz:) pozdrawiam serdecznie Reginka słodka:)
Julia Zakochana Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 co za wiersz! gratuluję :) biedny tylko adresat, ja na pewno bym nie wróciła sprzątać :P hehe
Rekomendowane odpowiedzi