Vera_Ikon Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zaplątani w sieci nocy świadomi potępienia posuwaliśmy tę przyjaźń zgodni co do celu ukryci przed światłem życie wodziliśmy za nos a siebie - na pokuszenie wiesz chciałabym być wiedzą byś jawnie i z dumą mógł mnie posiąść [13.01.2006.]
Catalina Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 i zaniedbaniem... może peel był wiedzą - tylko z działu Ksiąg Zakazanych... W zasadzie coś jest w tym wierszu (może to słowo "posiąść), ale tak ogólnie jakoś brakuje mi tu i początku i środka i końca...bez wyrazu. Pozdrawiam o poranku, Cat
nefertari Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 msz zapis nietrafiony. denerwują mnie "śmy". użycie w krótkim tekscie słów o zbliżonych znaczeniach(mimo, że jednen z nich domyślny) tzn. "posuwaliśmy""posiąść" powoduje przesyt skojarzeniowy. "potępienie" wybrzmiało patośnie. i w 3 strofie "chciałabym być wiedzą byś" - sporo owych "bym,być,byś". ogólnie niestety do remontu. pozdrówka
Eugen De Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wiersz opowiada o miłości ukrytej przed okiem dnia czyli " bez światla dziennego", o tajemnych spotkaniach "posuwających" ją do przodu w ukryciu. Czyli i "uczynkiem" zgrzeszyłam... Zgadzam się z przedmówczyniami, ale treściowo bardzo ciekawy! Gratuluje
Lady_Supay Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A mnie bardzo leży ostatnia strofa. Bardzo!
Tali Maciej Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja też ci pozrzędzę, bo czegoś brakuje, i mam niedosyt po lekturze więc popracuj nad tekstem jeszcze a będzie smaczny nisko się kłaniam i pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Dziękuję za wszystkie słowa krytyki :) Pomyślę, pomyślę. Może coś zmienię. pozdr serdecznie Weronika
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jest jakiś brak, ale to chyba o to chodzi, takie niepełne spełnienie. Dobre dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi