stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 mała biedronka wygramoliła się na pachnącą gałązkę rozejrzała się zachwycona własną odwagą poczęła prostować skrzydełka wzbiła się w górę o dziwo.świat ciepło ją powitał leciała coraz wyżej i wyżej...i spadła z łóżka
Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wiersz nieudany... Nie chwyta, jest taki zwykły... a pointa nie zaskakuje niczym a niczym.
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ee tam a niech se...biedronka to ja...
Sceptic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ooo, po zmianach mamy inny - znacznie lepszy - wiersz! Podoba się.
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Stasieńko, dzisiaj na wszelki wypadek śpij na podłodze, nie spadniesz :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie wiem jak było przed zmianami, ale teraz jest fajnie i mi się podoba mowił ci ktoś kiedyś, że masz bardzo ładne imię;-) pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 a pewnie, niech se...a kropki masz czarne czy brązowe? :)
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Sceptyku, bez przytyku, dobrze zrobił prztyczek, he he Alu, tapczan jest niski, i lądowanie niezłe, he he Stanisławie, też ładnie brzmi! Miłko, kropki mam rude na czarnym, wszystkim serek wdzięczności za zajrzenie, pa!
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Stasieńko, Stasiu też ma ładne, nieprawdaż? :)
M._Krzywak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Pani Stanisławo - toż to zaczyna się jak bajka... :) Ale nawet się uśmiechnąłem, widząc ladowanie peela na twardej podłodze. Ładne, szczególnie, że znalazł bym tam jeszcze kontekst do rzeczywistości, łąka - świat, ale nie chce znadinterpretowac... :) Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Michale, spróbuj znadinter...lubię dopiski, kiedyś robił to Tomek, ale gdzieś uciekł,pozdar,
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Alu, Staś tak- pięknie brzmi i do tego jeszcze Kamyk-owski- fajnie,
Ewa_Kos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam. Jak już mówiłam teraz jest bardzo dobrze.Musisz mi jeszcze powiedzieć co Cię podkusiło z tą biedronką? Żeby zaraz na podłogę? Pozdrawiam cieplutko. ''Ono'' też pozdrawia. HEK
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 bardzo ciepło się uśmiechnąłem :) :) pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ewuś , ja czasem jak biedronka, chcę lecieć wyżej i niestety nie daję rady, ale lądowanie mam miękkie,zawsze z poślizgiem zabezpieczającym,jak biedronka, tyle ,że bez skrzydełek, wiesz że one gryzą?- czasami Arku- dzięki
Tali Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hie hie hie czytałem jak czytankę dla dzieci, a tu bach przywaliłaś puentą jak patelnią w łeb dobre nisko się kłaniam i pozdrawiam
Kirke szalona Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ładne! Biorę całość. Uśmiechy ślę! Asia
ANIAKA Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 sympatyczne...jak byłam strasznie zakochana widziałam wszędzie biedronki!Tego lata. Siedziały mi na komórce, na bocznym lusterku itp. Lecz też spadłam z łóżka któregoś dnia ...Już nie widzę biedronek. Bardzo Ci dziekuję za ten wiersz.Choć jest duzo lżejszy niż mój lot i mój upadek.POZD
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ANIAKA czy żbym i ja była zakochana? he he, wszystko możliwe!!!dzięki za kom.
Eugen De Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Sen o locie, o locie biedronki, liczenie kropek - a peel spada na podłogę, bo sen o lataniu to projekcje seksualne! Czy tak...? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi