Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WINO!!! Wiśnia!!! Nawet z tego powodu miałem w pewnych kręgach nick 'wiśnia' - rano zawsze w moim pokoju pachniało wiśnią... Najpierw to piliśmy jakieś czyste, ładnie opakowane wódeczki. Ale to tylko przez pierwsze pół roku. Potem trochę tańsze. No i jak na nowo poznałem Jacka na studiach, to wino. Czasem brakuje mi bicia żerandoli dewastowania pokoju, prania w zlewie z naczyniami i wygłupów. Bez skrupułów. Bez zobowiązań. Na całego pełną gębą. Ten żyrandol spadł mi na głowę!!! Niemądzry chłopcy. Na szczęście nie było krwi, ufff..
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurcze, no... o rany!!! Przypomniaem sobie jak śiwetnie pali się z dziewczynami (czy z kobietami). Bez porównania z ... to fakt z marysią jest dwa razy przyjemniejszy seks, Tu nawet nie chodzi o to. Z płcią piękniejszą rozmawia się przecież zupełnie inaczej...
krwawa-mary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Właśnie fajnie pali się w mieszanym gronie ;)
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurcze, no... o rany!!! Przypomniaem sobie jak śiwetnie pali się z dziewczynami (czy z kobietami). Bez porównania z ... to fakt z marysią jest dwa razy przyjemniejszy seks, Tu nawet nie chodzi o to. Z płcią piękniejszą rozmawia się przecież zupełnie inaczej... ale porównaj sobie grę wstępna z marysią i bez jest poprostu bardziej wyczuwalny każdy dotyk, ale można za pierwszym razem zbyt szybko wdrapać się na szczyt, za to drugi i trzeci to już poprostu jak jazda na nartach śmigasz jak szalony
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A miała to być taka miła rozmowa o planach, a nie plamach (w życiorysie:) ...
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to fakt wracamy do genezy mi się jeszcze marzy zrobienie doktoratu z antropomotoryki mam już nawet pomysł, mam grupę badawczą ale jakoś przeraża mnie kolejne kilka lat nauki
krwawa-mary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 No to ja chciałabym zdecydować się na jakieś studia i dostać się na nie, i jeszcze je skończyć ;). Podróżować, mieć interesującą pracę do której chodziłabym z uśmiechem na twarzy. Poznać interesującego mężczyznę, wyjść za mąż, mieć dzieci i być poprostu szczęśliwa.
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu padło sedno "być poprostu szczęśliwa" za to odemnie owacja na stojąco
krwawa-mary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Kłaniam się i pozdrawiam ;)
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu padło sedno "być poprostu szczęśliwa" za to odemnie owacja na stojąco ... a ja myślałem, że to jest w 'każdym planie'...
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 niby wszyscy o tym wiedzą ale nikt o tym nie napisał
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Z tym, ze każdy ma swoję dróżkę do szczęścia.
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jest w tym też dużo racji, co napisałeś, że każdy ma własne skrytem marzenia które go uszcześliwiaja
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jednym wystarczy 500 PLN do końca życia, a innym olimpiada :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ja to bym chciał się dostać na polonistyke, zmywać naczynia w weekendy i mieszkać z kumplami w kawalerce. czytać książki i rozwijać się muzycznie, łazić do teatru (a raczej oglądac teatr TV) i pierdolić z kumplem o filmach do rana...
krwawa-mary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja nie cierpię zmywać i odkurzać ;) Książki...tak, filmy (ale prawdziwe nie ze S.Stalone itp.), muzyka i rozmowy o życiu i tym wszystkim do rana...
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko to co robiłem ja, z tym, że ja matematykę ...
Jacek Mucha Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmywanie jest świetne. Agatha Christie powiedziała, ze przy zmywaniu wpadała na najlepsze pomysły. Zmywanie pozwala na filozofowanie :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no i banalne to, ale chciałbym się zwyczajnie zakochać, bo mi brakuje...
Rekomendowane odpowiedzi