Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie. caly konkurs (eliminacje i final) jednego wieczoru.
krwawa-mary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No tak lepiej ;) Bo myślałam że jakieś nudy, pomysł uważam za dobry i wart realizacji.
fr ashka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ...wali mi się światopogląd... myślałam że artystów (w tym poetów) pociagąją bardziej dusze, mniej ciała...!
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a rano zagryza sie zeby i pisze wierszydło o porzuceniu... Po wytrzeźwieniu, rzecz jasna...
M._Krzywak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To by się na forum przerzedziło...
melisa Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 co za kolejki!! ktoś coś za darmo rozdaje??
Yasioo Zimiński Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 koniec wątku brak stron
marri huana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wysłałbym gdyby nie to, że postanowiłem nikomu już fotek nie wysyłać a to miło mi, że się jeszcze "załapałam" na poprzedni etap;)) Do wszystkich zainteresowanych: Vacker jest naprawdę śliczny i apetyczny, ale: ciii.... /iza Szczególnie apetyczny.
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maślanka... that's my girl. najlepsze na kaca. ale cole zastąp miętą z cytryną.
Oscar Dziki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no?
vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 o kurwa, Iza, a już myślałem, że 3 miesiące spokoju będą:P
vacker_flickan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie żartuj, kotku ;) /i. taki los na szczęście piękna idzie na ścięcie
Regina Misztela Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 o kurcze, że taki temat przegapiłam, też bym się chciała czegoś dowiedzieć o was:) już jedne spotkanie sprowokowałam, może teraz kolejne?:) ja i Agnes..( ups.pisze w jej imieniu) możemy kogoś w Krakowie przenocować:) heh a ja?:) 170 blondynka ( usilnie starająca się zostać brunetką:P) , niebieskie oczy:) słodka jestem no..:) a lubie? siatkowke, poezje..heh...Krakow:)
vacker_flickan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 dżizys, ludzie, czy to randka jaka czy co???????
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 o właśnie na pierwsze spotkanie zporganizowane przez Reginę się nie załapałem bo mnie trener skatoał na treningu więc na następne z chęcią się wybiorę Ja- budowa atletyczna niski (jak na gimnastyka to normalka) coś w stylu Calos- Cagatos temperament -holeryk piwko w oczach i często w ręce, jestem z tych magistrów którzy dają zaliczenie studentą za ładne oczka urodzony w roku psa a co zainteresowań to taniec (zwłaszcza Tango i wszystko związane z Latino) pozdrawiam
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no no co za rozmowy :P nie wiem czy sie nie przylanczyc czasem ale narazie brak czasu . Jakby co to ja brunetka :P i nosze zawsze czarne ubrania :P
Yasioo Zimiński Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no czarne w sumie najmniej kiczowate:) moim ulubionym zestawieniem jest zółty i czarny:| wszystko mam czarne (jedna bluza szara), ale koszulke zawsze żółtą...taką spłowiałą z dziurami - moją. kiedy mam ją na sobie w połączeniu z czarnym swetrem - no name, wtedy czuje, że oddycham spokojniej.
krwawa-mary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ...i taki uroczy nieład na głowie, a do tego płomień w oczach. Już to widzę ;)
vacker_flickan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze powiedziane: brzmi dementuję: nie jestem śliczny; apetyczny? nie wiem, nie próbowałem
Rekomendowane odpowiedzi