Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nocną zorzę ruchem ręki na atłasie nieboskłonu cień księżyca jednym lekkim muśnięciem woalka drogi mlecznej nakładana westchnieniami w mrocznej poświacie łuny gwieździstej monumentalne drzewo rozgałęzione włosie zatopione na palecie kolorowideł sennych ocieka płótno świeżością barw wyrazistością kreślonych kształtów jeszcze tylko przeleci spojrzeniem po czym zaśnie zaschnie zachwyci
M._Krzywak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nastrój odnoszący się do poetyki romantyzmu. Mnie takie rzeczy się wciąż podobają. Miałem przyjemnośc już o nim pisac w warsztacie. Po ponownym przeczytaniu dalej uważam go za dodry wiersz. Ciekawie poprowadzona końcówka. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 wiersz jeszcze staroroczny ale z premierą noworoczną dzięki za odwiedzinki i miłe słowa p.s. czytałem twój o Lucyferze wracałem już do niego 3 razy i nie wiem co napisać, może jeszcze muszę go poczytnąć nisko się kłanaim i pozdrawiam
Dominika Skurzok Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 "w mrocznej poświacie łuny gwieździstej" - to określenie spodobało mi się najbardziej :) Cały wiersz świetny. Pozdrawiam serdecznie!
Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 dzięki za miłe słowa a ja posyłam noworoczne pozdrowienia
Eugen De Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Swoje uwagi wypisałem jeszcze w warsztacie. Podoba mi się malarskość "kolorowideł"?!
Sceptic Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Estetyce romantyzmu mówię: NIE! I tym razem mego zatwardziałego serca zmiękczyć się nie udało, w przeciwieństwie do poprzedniego Pana wiersza.
M._Krzywak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej, a ja romantyk. Ale to fakt, nie do każdego przemawia ta poetyka.
Sceptic Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja bym się nie zawahał nawet przed określeniem siebie jako "zwierzęcego antyromantyka", co jednak nie oznacza, że wybitnego utworu w tej poetyce nie docenię. Wybitny docenię. Ale już dobrego nie ;)
Espena_Sway Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Maćku, już mówiłam w warsztacie co o nim sądzę. jest spójny, przemyślany i taki artystyczny - malowany. aż się ma ochotę za pędzel wziąść :P pozdrawiam serdecznie noworocznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałem, czytałem ,zmieniałem, zmieniałem i jakoś było nie tak więc postanowiłem pozostawić bez zmian ale dzęki za podpowiedzi nisko się kłaniami pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż może następnym razem
Tali Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie to wiersz lub ten obraz przemknął mi tą nocną zorzą przed oczami i go zamieniłem qw słowo, bo z pędzlem to niezbyt często urzęduję, choć szkoda bo malowanie też daję dużo radości dzięki za odwiedzinki nisko się kłaniam i pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwierzęcego? oj dzikusku Ty :p pzdr.
Tali Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwierzęcego? oj dzikusku Ty :p pzdr. Chłopak jest młody i krzyczy że romantyzm bee w jego wieku też nie lubiłem, ale przyszedł okres w którym się okazało że z krzykacza stałem się romantykiem pożyjemy zobaczymy nisko się kłaniam i pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwierzęcego? oj dzikusku Ty :p pzdr. Chłopak jest młody i krzyczy że romantyzm bee w jego wieku też nie lubiłem, ale przyszedł okres w którym się okazało że z krzykacza stałem się romantykiem pożyjemy zobaczymy nisko się kłaniam i pozdrawiam Może nie wyczytał erotyki w tym fajnym dziełku?
Kirke szalona Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ode mnie duży plus! "Kolorowidła" są świetne! Końcówka też, ja w kilku wierszach tak "trójkowałam", podoba się bardzo! Aha i świetny tytuł! Pozdrówka serdeczne! Asia
Tali Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za tak miłe słowa, aż uśmiech się automatycznie pojawia na twarzy nisko się kłaniamai pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 www.nck.krakow.pl/#4x
Rekomendowane odpowiedzi