Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ona ponętna a on potentny lecz mimo dobrych chęci ją krew zalała i już go nie nęci
jasiu zły Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jedzie mi to Sztaudyngerem i właśnie dlatego jest piękne. Gites!
Jacek Mucha Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Czy to jest przewrotny utwór o koalicji PiS z PO? Bliższe mi to (wrrrr, nie lubię tego słowa) działowi Piaskownica :) Ogólnie jeden z lepszych jakie czytałem w życiu :) A tak an poważnie, wiersz z sensem. Ale brak mi w nim czegos. :) Pozdrawiam. JM.
Marian Koń Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 jakby jakaś powtórka z rozrywki im mniej słów tym trudniej o coś własnego
jasiu zły Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stary, jeżeli naprawdę tak to rozumiesz, to masz poważne problemy z libido. Pozdrawiam ;)
Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Kolego niewiele takich słuchowisk jak powtórka z rozrywki programu trzeciego. Pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 eeetam jak ponętna to krew nie przeszkadza:D chyba że jej;)
Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i tutaj dochodzimy do delikatnej sfery oralności stosunku.
jasiu zły Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i tutaj dochodzimy do delikatnej sfery oralności stosunku. Bzdura, dobry koń i po błocie pociągnie.
vacker_flickan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i tutaj dochodzimy do delikatnej sfery oralności stosunku. a co, takiś sterylny?:D
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba Ona inna nie Ona
Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, niestety cudzysłów jest na miejscu...;)
Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D i życzenia. Świąteczne, rzecz jasna;) /iza Dzieki Izo. Mam nadzieję, że duch Świat Cię nawiedzi
Oscar Dziki Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba Ona inna nie Ona jaśniej jaśnie panie?
Eugen De Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 A ja szukałem tego "coś"! Jakoś umyka...
51fu Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Niech Cię! Masz przewrotny humor. W tej kategorii: duży plus. Pogodnych, spokojnych. // 51
Vera_Ikon Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i tutaj dochodzimy do delikatnej sfery oralności stosunku. Bzdura, dobry koń i po błocie pociągnie. Rozbawiliście mnie :) Ale co prawda to prawda :) Fraszką, z humorem prosto w twarz fizjologii. Dla mnie na + pozdr serdecznie
Regina Misztela Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 eee nie podoba mi sie wcale a wcale..;(
Rekomendowane odpowiedzi