Izabella_Sendor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ten na którego śmierć przymyka oko co obstukuje laską drogi jakby szukał skarbu i w ogóle on to ostrożnie ze światem już nie chce w ramiona woli po kawałku nikt już dzis z zaciekawieniem kromki chleba nie ogląda nikt nie widzi w radiu magii lub zgoła szatańskich sztuczek tylko nasz stulatek z garbem co gustuje we własnych kątach brew Stalina w konspiracji podejrzliwie często ściąga
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pani Izo, za Stalina traciłem życie w imperium zła, ale juz mnie nie bierze. Wiersz bierze.
Roman Bezet Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiecej takich komentarzy - a będziemy w raju. pzdr. b PS. Wiersz dziwny, inny, jakby z innego Pani świata? "i w ogóle on to" - ontologicznie rzecz biorąc - ciakawie (nawet z kromką chleba ;)
Izabella_Sendor Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dzięki Piękne Panowie za komentarze;)
M._Krzywak Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 No, no, to aż na szcytach... O wierszu pisałem gdzie indziej, zostawiam pozdrowienia!!!
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Izabello - a w którym to Stalin odszedł? za młody jestem, żeby pamiętać, wykuć, ale rzeczywiście - są tacy, którym przed oczyma staje obraz tamtych lat z ukłonikiem i pozdrówką MN
Izabella_Sendor Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Stalin -słoneczko ludzkości-zaszło w 53, wszytskim bardzo dziękuję.
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Izabello za przypomnienie z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi