Kasandra_de_Sad Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Żyję - żeby płakać, Żyję - żeby cierpieć, Żyję żeby umrzeć ... I narodzić się znowu. Życie bez końca, Życie bez sensu, Ciągłe życie w bólu i cierpieniu. Czekam na świt, Czekam na zbawienie, Czekam na wieczne jutro.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pokażę Ci inne spojrzenie na ten temat... urodziłam się, zakochałam? jeszcze nie żyję? jak narazie tak będę? tak, bo chcę tu trwać decyduję wyłącznie o sobie robię to na co mam ochotę mówię tylko to co myślę jestem i to jest najważniejsze. wiesz Kasandro, "życie bez końca"...no koniec jednak swój kiedyś ma a i sens jakiś tam jest. Powinnaś troszke optymistyczniej spojrzeć, czekasz na świt....to świetnie! ale kochana, odłoń żaluzje w oknach... "wieczne jutro"...ono poprostu niezauwarzalnie nastaje...tak żeby nikt go spostrzegł, ale jest....było wczoraj i dziś jest...a jutro też będzie :) Mówi się że jutro będzie lepiej, uwierz w to, bo tak często bywa, nei zaślepiaj się jednak tym, że te jutro nienastępuje....mówię Ci....ono jest :) Ogólnie wierszyk jest bardzo smutny, nie znaczy to że zły, ale.... czekam na weselsze :) Serdecznie pozdrawiam Natalia P.S. pamiętaj, żaluzje! poodsłaniaj je :) wpuść do siebie trochę słońca. [sub]Tekst był edytowany przez natalia dnia 05-11-2003 14:00.[/sub]
Oskar_Rakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natalko dziekuje za rade - odslonilam i juz mi lepiej :D ale optymistyczny wierszyk dopiero jak mi limit czasu minie ... :P
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trzymam za słowo! :) a tak na marginesie to rozumiem że to Kasandra napisała...czy Oskar.?bo się pogubiłam szczerze.
Kasandra_de_Sad Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem jak to sie stalo i tez sie szczerze zdziwilam, ale to napisalam ja - Kasandra, a tego pana to ja nie znam :P ... to chyba sprawa duchow - albo dzisiejszej technologii :P !!!!!!!!!!
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 taaak technologii :) ale zdarza się, na przyszłość radzę wcześniej sprawdzać, bo coś czuję, że nie raz jeszcze tak Ci się profil podmieni :)
Kasandra_de_Sad Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ok juz bede czujna :>, a tak w ogole to skomentowalam Twoj wiersz wtulenie i cos sie nic nie wyswietla, chyba ten komputer mnie strasznie nie lubi !!!!!! ja sie chce cofnac 1000 lat, bo sie nie nadaje do tego wszystkiego :P
Kasandra_de_Sad Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jednak wszystko jest ok, ja sie lepiej poloze ...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi tez sie dosc czesto takie"czary " na tym forum zdazaja..
Rekomendowane odpowiedzi