kall Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a kiedy wreszcie już stanę z Tobą twarzą w twarz powiem Ci* niełatwo być kobietą wciąż tą samą od jabłka na chwilę przed zwątpieniem przewiązać myśli wężem zastygłą sekundą drążyć zbytnie słowa uwodzeniem dodawać pikanterii niełatwo być kobietą bez Adama ...................................................................... * fragment piosenki Anity Lipnickiej pod tytułem "A kiedy tęsknię"
Espena_Sway Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Kalino, niezły wiersz, choć czytałam lepsze w Twoim wykonaniu. z puentą się zgadzam; ciężko bez Adama pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Bardzo fajne. Temat przetrawiony przez setki aurorów... ale dobrze ujęty... Dla mnie bardzo osobisty, a jednocześnie uniwersalny. I ten początek... i pointa... No same +++ pozdr z niskimi poklonami.
Tali Maciej Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a dla mnie to jak powiedzenie, które chodzi wśród facetów, "Z babą źle,a bez baby jeszcze gorzej" oczywiście ty to ubrałaś w ładniejsze słowa, ale ogólnie ten tekst nie zachwyca nisko się kłaniam i pozdrawiam
kall Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Espeno za wizytę. cóż, taki to właśnie los kobiety - z Adamem ;) pozdrawiam również Kalina
kall Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki serdeczne za pochwały. no i plusssowanie ;) pozdrawiam kalina
kall Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sęk w tym, że ja nigdzie nie wspominam o tym, jak to z chłopem źle. tylko że bez niego gorzej ;) pozdrawiam kalina
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 zastygłą - jakoś tak, proponuję zamarłą, choc nie wiem jak Ci to w smak wejdzie... poza tym wiersz bardzo [u]mi się[/u] podoba. Kall jak ja lubię Twój styl pisania, Twoją lekkość i łatwość dotarcia do celu. Niby nie ma wybujałych słów, a obraz jaki stworzyłaś - imponujący. pozdr.
kall Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 jay : ;) dzięki pozdrawiam kalina
Rekomendowane odpowiedzi