Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czwarty raz tej nocy głucha na światło wyje w kącie liżąc swoje troski paznokcie tkana z grubego lnu rozcięta wpół wypluwa porcjami wiosenny splot słoneczny zmarznięte krople stearyny sklejały listy i liście z poddasza na złamanie kark zgięła u podnóża
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz jest niesamowity, zawsze lubiłam synestezję... a te meafory... piękne
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wypluła na policzki wiosenny splot słoneczny te wersy.. och jakze mnie "zastrzelily", podoba mi sie bardzo!!!
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wszystko dobrze, tylko taki jakiś niedokończony mi się wydaje, urwany. nieprzyjemny brak dźwięku na końcu psuje mi efekt.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapomniałeś, że to popularny "wosk" wchodzący w skład świec? Oprócz tego jest jeszcze knot :))) Pozdr. P.S. Wybacz Mistrzu nieudane fragmenty, ale ten tekst był napisany tak szybko... Właściwie z marszu. Nobody's perfect :) [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 03-11-2003 01:26.[/sub]
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi najmniej podoba się ta stearyna - bo listy i liście razem to w piosenkach już są. Nie zmienia to faktu, że wiersz zrobił na mnie wrażenie. Chyba że przez stearynę rozumiesz krew.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku! dla mnie ten wiersz jest po prostu genialny może dlatego, że problem szaleństwa zawsze mnie intrygował wszyscy po części jesteśmy dziećmi wiatru tak prawdziwie o bezbrzeżnej desperacji a stearyna chylę czoła ogromne dzięki ja sobie go zabiorę seweryna
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetny...do ulubionych porywam:))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przez stearynę rozumiem to, co przez nią rozumie czytelnik :) Pozdr.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nawet nawet, zawiało klimatem, Pozdrawiam, Kai Fist
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nawet nie wiesz, że tak można sobie powędrować w ten wiersz; po ostatniej wpadce nawet nie chcę się odzywać negatywnie:) Mirku, ja sobie przeczytałam po swojemu i podoba mi się, wyraz, sposób obrazowania, nawet jeśli napisaleś w minutę i bez namysłu:) pozdrawiam, agnieszka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz przełamać barierę i napisać coś negatywnego:) Z tym pisaniem to jest tak, że powstaje stopklatka, siadam przed monitorem i wtedy rusza film, a ja opisuję poszczególne sceny. Prawie zawsze tak się dzieje :) Efekt raz jest lepszy, raz gorszy, ale zawsze jakiś jest :))) Pozdr.
Maria_Magdalena_Kowalska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niedobra druga cząstka drugiej strofy. Reszta niezmiernie smakowita. Włącznie z tytułem. Mówili - to sugeruje przeróżne punkty widzenia. pozdrawiam
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niesamowity... Panie Mirku czy może Pan już coś wydał na polskim rynku? Odnoszę wrażenie, że mam do czynienia z profesjonalistą... pozdrawiam Piotr Mogri
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... Dawno i nieprawda :))) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi