Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja kocham Cię tak troszeczkę I jest to tyle co ciut, A jeśli nie wiesz ile to? To powiem, że więcej niż złud. Bo złud nie jest prawdziwy A ciut, przeważa już szalę Tamten nie waży nic, Zaś ciut, równa się z calem. Może być jedną setną, Bo kiedyś tyle chciałeś Mówiłeś, że byłbyś szczęśliwy, Więc teraz tę część dostałeś. 1
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 heh, przyjemny w odbiorze wierszyk pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Franek Klimek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Złud miałem już w życiu niemało, więc teraz nie lubię już złud, lecz gdyby coś ciut się udało, to uznać bym mógł to za cud. W ten wieczór już mgłami zasnuty wyjaśnić mi jedno dziś chciej: czy ciut-ciut to może dwa ciuty, czy raczej to jednak ciut mniej? ef :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Dwa ciuty to więcej niż jeden ich równać nie można do złud dwa ciuty to takie przedszczęście i troszkę nieśmiały skrót. Espenko i Franku, dziękuję :)
jacek_sojan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ciut-ciut to jak kropka przy kropce, niewiadoma, trzykropek, pytajnik. Coś jak figa, lecz figa w pozłotce, ale figa - wiatr co szurnął w zagajnik. Nie łap wiatru i nie licz na ciut, tęczy nie da się schować w kieszeń; choćbyś płakał i łkał jak z nut, od złud już łzy są lepsze.
Ewa Rajska Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Lepsza jest łezka niż ciut, bo prawdziwie łkasz zamiast w złud wierzyć spełnienie-jak w cud. Po płaczu masz szczęścia ciut ciut. pozdrawiam ciepło ER
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Och dziękuję! Ale mam gości :)
Aleksander_Szumanski Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Wystarczy cię kochać troszeczkę Twojego uśmiechu czasteczkę Twojego do jutra badż zdrów I twoją kropelkę złud. 1
Aleksander_Szumanski Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Wystarczy cię kochać troszeczkę Twojego uśmiechu czasteczkę Twojego do jutra badż zdrów I twoją kropelkę złud.
Rekomendowane odpowiedzi