kall Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 w bałaganie własnych wizji gubię wątek gdyby chociaż litery nie zmieniały kolejności tylko stały jak poeta nakazał walka trwa pomiędzy przecinkiem a niezidentyfikowaną jednostką żet inni już wiedzą - tylko w moim tekście niezwykłe pielgrzymki znaków pomimo starań bezbłędnie odczytuję tylko kpiące spojrzenia
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a co tak pesymistycznie na końcu? masz ostatnio dość płodny okres i z tego co zauważyłem Twoje utwory są ciepło przyjmowane :)) ten w miarę misię, początek zbyt banalny, a i kontrowersje można było bardziej wykrzyczeć. pozdrawiam Cię i czekam na kolejne
kall Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 witaj Jay :-) po pierwsze : dzięki za wizytę i misię - zachowam, by i moi potomni mogli zobaczyć :-) po drugie : nie jestem dyslektykiem, dlatego problem opisywany jest - dla mnie - obcy. aczkolwiek wielu moich znajomych boryka się z tym - bądź co bądź - pewnym zwyrodnieniem. nie wydaje mi się, by byli z tego powodu szczęśliwi - stąd mój pesymizm uzasadniony :-) po trzecie : wiele wierszy mam jeszcze nieopublikowanych - powiedzmy, że nie jestem pewna ich poziomu. albo się boję 'co ludzie powiedzą' :-) a swoją drogą - troche ostatnio piszę, publikuję, a i dobre słowa udaje mi się zebrać :-) po piąte : ja również pozdrawiam gorrrrąco. kalina
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 to samo pytanie mialam zadac co Jay Jay . no cóż za późno wpadam a pozniej mnie wyprzedzają . Całość tekstu wpadła w mą czytelność . Na tak . pozdrawiam z ciaglym bólem głowy ;)
kall Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to chyba nie muszę odpowiadać :-) zatem dziękuję za tak i pozdrawiając się żegnam :-)
Espena_Sway Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ciekawy wiersz, pointa też mi się podoba, ogólnie na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 jak dla mnie rewelka, jakbym był podmiotem lirycznym, właśnie przez tą puentę... borykam się z dysleksją i właśnie tak to czuję nisko się kłaniam i pozdrawiam
Mea Liberta Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 tak tylko sobie wpadłam.. no dobra, to ide.
jasiu zły Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Cieszę się, że nie mam nic wspólnego z PL :D
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ech, wyraziłaś mnie. Duży, duży ukłon. pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 yyy... nie spodziewałam się aż takiego ciepłego przyjęcia :-)Espeno : bardzo miło, że zajrzałaś i zostawiłaś po sobie (słodki, bo słodki) śladTali : za ukłony serdecznie dziękuję. i za te przychylności teżmeo : źeś się zatrzymała - to już sukces. a że idziesz - kiedyś musisz... ;-)jasiu : ja też się cieszę :-)arku : ukłony zabieram ze sobą - wszak trzeba je kolekcjonować :-) jeszcze raz wszystkim za wizyty d z i ę k u j ę :-) pozdrawiam kalina
Rekomendowane odpowiedzi