stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 wnoszę po schodach wiarę w człowieka czasami chce lepiej wyglądać przez okno zejść na niziny niż zniżyć głos słowami bez większego uzależnienia pluje innym do zupy podążając za modą kreuje wizerunek samego zła w każdym społeczeństwie z czasem tłuką się posągi z marmuru
Samo zło Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 kurcze! już o mnie wiersze piszą, chyba powinnam się cieszyć. a mogę powiedzieć co jest chybione?
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 jeśli mówisz że to o Tobie to i o!wszem!
Dżygita Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Kiedyś napisali''Satyrę na leniwych chłopów'' to było dawno. Minęły wieki i mamy satyrę na ''samo zlo''Pozostaje pytanie czy to Samo Zło warte jest ''Samego Zła''? Trudne? Dla Pani Stanisławy wielkie uznanie. D.
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 dżygito dziękuję, ale chyba przeceniasz mnie, to nie tylko na jedno zło. pozdrawiam serdecznie
Samo zło Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wnoszę po schodach wiarę w człowieka - jak już muszę to tylko i wyłącznie w zło. czasami chce lepiej wyglądać przez okno zejść na niziny - nawet dobre, chcę tylko widzieć w tle co tło sobie uzurpuje ;) niż zniżyć głos słowami bez większego uzależnienia - uzależniona jestem (bardzo) od wielu słów;p pluje innym do zupy - ej... nie przesadzajmy. pluję najwyżej na głowy przechodniów z okna ;p (żart of course) myśląc że tak modnie buduje wizerunek samego zła - niczego nie buduję
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 rozśmieszyłaś mnie tym pluciem...he he, oczywiście TY nie budujesz TY burzysz, więc czy to jest o TOBIE? kochanie? a jednak jesteś uzależniona od słó , na BOga ty? od słów? chyba swoich co? Samo Zło?he he, oj, lubię!!!!....
Samo zło Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na boga, ja?! :o
hewka Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Mnie sie podoba.Jest cos w twoim wierszu co zmusza do zastanowienia, pomimo "plucia", (ironia ? ). Pozdrawiam Cie serdecznie :)
stanislawa zak Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 tak Hewko! plucie to ironia, znasz ten kawał? ale może lepiej poprawić - na głowy? Samo zło tak sugeruje,
Vera_Ikon Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 To się Samo zło ucieszyło :) Pozytywnie, pozytywnie. Z tymi posągami - prawda. pozdr serdecznie vera
stanislawa zak Opublikowano 11 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no, w końcu nie każdy zasłużył się na forum! pa i WitaMMMMM!
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no to ja byc moze nie udziele sie w tej dyskusji . A tak na powaznie to 1 strofa wpadła w gust a szczegolnie slowa "czasami chce lepiej wyglądać przez okno zejść na niziny niż zniżyć głos słowami bez większego uzależnienia" pozdrawiam i sciskam .
stanislawa zak Opublikowano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Kasiu , ja też pozdr, i ściskam!dzięki
Ryszard Schreyner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jest jeszcze pytanie, czy posągom z marmuru nie trzeba czasem pomagać, żeby się rozpadły? Choćby pluciem?
stanislawa zak Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tak, czasem ucięciem czegoś tam np. ręki jak jednej pani z Milo!
Ryszard Schreyner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 pani z Milo można uciąć ręce, ale jest np. taki pan Apollo z belwederu, który ma (jeszcze)wszystko na miejscu, i co teraz?
stanislawa zak Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 sam powiedziałeś - jeszcze! he he
Rekomendowane odpowiedzi