vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bym się radził zastanowić dlaczego sam się nie wysłał dobra rada złota warta
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też cię pozdrawiam, bardzo mocno ściskam, bardzo serdecznie, sam wiesz tak, podczas twojej nieobecności nauczyłem się rzeczy, które jasiom złym nie śnią się nawet w spoconych snach buzi
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na początek proponuję przeczytać trzy wiersze, publikowane w trzech niezależnych i wiarygodnych źródłach pochodzące z okresu ostatnich 20 lat:)
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:)
Kasia_Szymańska Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) Heh, to pytanie było w formie dowcipu. Albo ktoś nie załapał albo po prostu podłapał konwencję :)
Lady_Supay Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) A ładna?
Kris o Poranku Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ciekawy wątek jedno jest pewne dysleksja to jest po prostu samo zło ;-)) kop
Roman Bezet Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) A ładna? Lady, to jest karalne ;P (wiesz, że ona jest n i e-x-letnia) ;) PS. Qrcze, czyżby Sh. miałą rację?...
Samo zło Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zrobimy forumową zrzutę i wyślemy tej pani kaganiec i pejcze, żebyśmy już więcej jej umizgów do V.F. na forum czytać nie musieli jeśli powie jedno słowo, sam jej wyślę naprawdę pan musi czytać? współczuję, czy to obsesja czy kompulsja? jedno słowo...upss..jedno?
Samo zło Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) możesz dalej. zapomniałeś dodać u...r...;p kocham cię Vackuś
StukPuk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak jak mi. no właśnie! co teraz? co teraz? samo zło nas czeka
Kris o Poranku Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 "Sing Sing nazywają go bo ma w oczach cos takiego samo zło "........ hi hi h ih i zupełnie bez sensu ale tak jakos mi sie skojarzyło kop
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) Heh, to pytanie było w formie dowcipu. Albo ktoś nie załapał albo po prostu podłapał konwencję :) nie rozumiem...
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezwykle interesująca, młoda, zdolna, inteligentna dziewczyna wystarczy?:) A ładna? art. 200 kodeksu karnego wypowiada się w tej sprawie jednoznacznie
Beata Michalec Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Art. 200 ani w par 1 ani 2 nie wypowiada się niestety jednoznacznie w tej kwestii, wypowiada się w kwestii poniżej 15 roku życia a nie w kwestii urody. Prawo jest ciut bardziej ścisłe niż poezja
Kasia_Szymańska Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heh, to pytanie było w formie dowcipu. Albo ktoś nie załapał albo po prostu podłapał konwencję :) nie rozumiem... Heh - pytanie to był dowcip. Albo ktoś nie załapał (dowcipu). Albo ktoś podłapał konwencję - i odpowiedział także w formie dowcipu.
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc to jest prawo a to jest poezja i chodzi o to, aby dokładnie rozgraniczać gdzie jest prawo a gdzie poezja wypowiada się bardzo jednoznacznie: pewne rzeczy są karane, co do reszty proszę się domyślić
vacker_flickan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem... Heh - pytanie to był dowcip. Albo ktoś nie załapał (dowcipu). Albo ktoś podłapał konwencję - i odpowiedział także w formie dowcipu. a trzecia możliwość nie przyszła do głowy?:)
Garamond Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Przepraszam bardzo ale ja chyba źle trafiłam... kółeczko wzajemnej adoracji czy co? Albo się kochacie albo na siebie najeżdżacie w mniej lub bardziej wysublimowany sposób. A wydawałoby się,że dorośli ludzie... eh... pozdrawiam (milutko) GA
bogdan vendetis Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zrobimy forumową zrzutę i wyślemy tej pani kaganiec i pejcze, żebyśmy już więcej jej umizgów do V.F. na forum czytać nie musieli jeśli powie jedno słowo, sam jej wyślę naprawdę pan musi czytać? współczuję, czy to obsesja czy kompulsja? nie to po prostu żałosne: rozumiałem to za pierwszym razem, nawet za drugim i trzecim ale jak sobie dziewcze zakłada n-ty watek który nie dość ze autotemtyczny (na pozór, bo i tak mogłaby tu się dyskusja zrodzić) to i tak kończy się tym co wszystkie jej wypowiedzi (kocham vackerka buziaczki dla vackerka): jak już mówiłem ja to rozumiem (kocham anię) ale bez przesady (bo każda przesada jest nie tylko mecząca dla innych ale i objawem patologii, w efekcie ona już nie mówi "jestem zakochana" tylko "jestem pojebana": sorry że chamsko, ale skoro już "muszę to czytać" i muszę odpisać(tak muszę: to też choroba) to przynajmniej się do czegoś przydam... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi