Jaskółka Uwięziona Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 W uniesieniu euforii Marzeniami ścinasz włosy Nie pytasz czy jest sens Zakreślając ustami powietrze Wdzierasz się w moją ciszę Spokój rozrywasz na strzępy I rzucasz pod moje stopy Zatańcz - mówisz ___________________ 15 wrzesień 2004
Piotr Sanocki Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 literówka "się". Poza tym za szybko przechodzisz do "uniesienia". Poza tym "euforia" już chyba jest "uniesieniem"? Więc jak może wyglądać "uniesienie euforii"? :/ Te enterowskie wersy denerwują. Pozdrawiam serdecznie
Jaskółka Uwięziona Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Wydaje mi sie, ze uniesienie nie jest jeszcze stanem euforii, gdyz moze dotyczyc roznych przezyc czlowieka, nie tylko euforii, to raz. Dwa - dziekuje za poprawienie literowki :), a trzy to , ze ... mozna jasniej o tych enterowskich wersach :P ? Pozdrawiam rowniez :)
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwolę sobie odpowiedzieć ja na to pytanie o tusz denerwują ponieważ nie dają komfortu czytania jako jedna całość uważane są przez oczy jako rozłączne historie nawet jeśli tworzą to samo w każdym poprzednim i następnym wersie do wypełnienia tematu TomixNie kłaniaj się depresjiza krótko żyjąc ścinasz włosy marzeń 'nie do twarzy mi'nie powinieneś nawet w brzydocie wyklinając ustami powietrze wydzierasz na głosy koszmarów subtelność rzucajac pod brak mniewe mnie nic nie przemawia...
51fu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Rozenterowanie tekstu przeszkadza. 'Uniesienie euforii' to tautologia. Wielokropki do wywalenia. Innymi słowy, poprzednicy dobrze mówią. Pozdrawiam. // 51
joanna umorowska Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 hmmm wiersz mi coś przypomniał. dlatego oceniam go pozytywnie:)
Jaskółka Uwięziona Opublikowano 19 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 wielokropki juz wywalone, jeszcze jakies zyczenia ? :P tylko tak normalnie prosze do mnie pisac, bez tautologii zadnych , bo nawet nie wiem co to znaczy :P pozdraiwiam :) Do mnie trzeba prosto lecz nie prostacko - tak bym prosila, jesli wogle ktos juz to przeczytal co napisalam :)
Rekomendowane odpowiedzi