Misfit Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 zawsze gdy widzę czarno białą fotografię tego żołnierza na pustym peronie jego mundur zdaje się być bardziej wyblakły tak samo jak oczy jechał na wojnę pociągiem ciężkie koła wystukiwały o szyny rytm marszu wojennego a może pogrzebowego nigdy nie kupił powrotnego biletu jest niepotrzebny w drewnianej skrzyni
Cody Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 doslownie doslowna doslownosc. a tak na serio - oczywisty ten wiersz. moje propozycje (wszak to warsztat):zawsze gdy widzę czarno białą fotografię tego żołnierza na pustym peronie jego mundur zdaje się być bardziej wyblakły tak samo jak oczy na:zawsze gdy widzę czarno białą fotografię tego żołnierza na pustym peronie jego oczy kiedy patrzą na mnie zdają się być bardziej wyblakłe _______________________________jechał na wojnę pociągiem ciężkie koła wystukiwały o szyny rytm marszu wojennego a może pogrzebowego na:jechaliśmy na wojnę tym samym pociągiem jego ciężkie koła stukały i stukały rytm marsza zrezygnowałbym z domysłów jaki to marsz skoro wyjaśniasz, za chwilę, że: nigdy nie kupił powrotnego biletu jest niepotrzebny w drewnianej skrzyni powrotny bilet zostawił w błotnistym okopie był niepotrzebny w jego walhali __________________________________________ tak by to wygladalo po zmianach:zawsze gdy widzę czarno białą fotografię tego żołnierza pusty peron i jego oczy kiedy patrzą na mnie zdają się być bardziej wyblakłe jechaliśmy na wojnę tym samym pociągiem jego ciężkie koła stukały i wystukały rytm marsza powrotny bilet zostawił w błotnistym okopie był niepotrzebny w jego walhali tyle, ze to teraz moja wersja, nie Twoja, moje gdybanie Twoj wiersz. pozdrawiam
Misfit Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Eh, wkleiłem ten wiersz od razu po napisaniu i jak go teraz zobaczyłem to stwierdziłem, że nawet mi się nie podoba :) W każdym razie dzięki za rady. Może coś uda mi się z niego wykrzesać.
Rekomendowane odpowiedzi