Espena_Sway Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 szkarłatny płaszcz bezsensia wisi nad domem okrywa szczelnie obezwładniającą mocą żyć by być zjawisko zaiste czasem warte świeczki kula losu spada na kamień kornika całkiem nie w porę
Samo zło Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 co to jest 'bezsensia'? brak sensu, czy jak?;/
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 dziwne w moją stronę. plus. bezsensia ciekawe... pozdrawiam /Arek
Czarna Perła Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 "bezsesia" sie nie czepiam, bo mi to nie przeszkadza a wrecz podoba. bardzo przyjemny, podoba mi sie zwłaszcza srodkowa czśsc! pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 fa-tuum?mnie tez sie podoba szcz. te bez-sen-sia takie wieloznaczne. pozdrawiam
Cody Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 bezsensia mi zbezsensily ten wierszyk. moze juz "bezsensu"? bo "bezsensia" to jakis kiepsciutki neologizm. a tak boczkiem mowiac to do Lesmianowskich neologizmow, dalej Pani niz blizej. a juz kwestia "kamień kornika" to mnie niezle rozsmieszyla. przynajmniej mam rogalik na ustach, co sie ostatnio rzadko zdarza. pozdrawiam!
Espena_Sway Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś w tym stylu
Espena_Sway Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Areczku, pozdrawiam serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, cieszy mnie to, że Ci się podoba. dzięki za komenta, pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Espena_Sway Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za komentarz, pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, cieszy mnie to, że przynajmniej ta pogoda Pani/Pana nie zdołowała i uśmiech zawitał na twarzy :D. co do kamienia kornika to było celowe. coż, dziękuję za poświęcenie mi czasu. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi