smykusmyk Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 bardzo przemawia do mnie forma tego wiersza. lubię taką wysublimowaną, ale jakże skondensowaną poezję. zaskoczyła mnie ta niezwykle wymowna, bezpośrednia, ale zarazem wieloznaczna treść. pomyślałabym nad wersyfikacją, choć z drugiej strony nadaje ona rytm w wierszu. czyta się niezwykle płynnie z naciskiem na debila. mnogość interpretacji przytłacza. celna pointa. pati. ;)
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 najpiekniejsze jest to ze Oskar bedzie miał mnostwo komentarzy a inne wierszydła będą gnić :> fenomen:)...i że ja się temu zjawisku nie mogłam pzreciwstawic..eh POzdrawiam Agata
Michał Barański Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 no no... jestem pod wrażeniem - nie wiem czego, ale jestem... pochwalam takie inicjatywy, oby tylko zaraz nie było lawiny podobnych; pozdrawiam, ogromny plus:o) PS: to ma przyszłość!
Michał Barański Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Luthien - masz rację, ale raz na czas można sobie na to pozwolić... muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem pomysłu, po prostu śmiech mądrych błaznów i tyle;
Oscar Dziki Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 i chociaz czytanie tego nie meczy:)
Oscar Dziki Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wlasnie, a komentarze sa przeciez najwazniejsze:)
fr ashka Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 to najbardziej zaskakujący utwór jaki czytałam niezapomniany!!! :D szacunek, szacunek ;) pozdr, fr.ashka ;)
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 wiadomo ze każdy tutaj pisze tylko dla tych komentarzy:P...są wymiernikiem naszych umiejetności i dla nich warto życ ( i umierać?:>)
kaja*ba-ska Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 prosty banał. Widziałam takich sporo :-)
Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 o kurwa ... może to i proste i banalne ale jakie zajebiste. zaskoczenie niczym maczugą przez łeb. no no - składam pokłony. twój niepowtarzalny geniusz ujawnił się w tych czterech doskonałych wyrazach... pozdrawiam!
Mea Liberta Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 jaki tam szacunek.. SZAKUNEC!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mnie zaskoczyło i rozbawiło. Ale tutaj ciekawi jedynie forma, a nie treść. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 treść krótka i dosadna,- wierszokletka uznana za niedzielną pozdrawia milusio!
Noe-Gd Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 uuuuu , panie...kolejny z korba w głowie...
Rekomendowane odpowiedzi