Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj - ja pisze swoje wiersze od lat w zeszycie - dopiero potem wrzucam do komputera - 

więc mnie to nie dotyczy - a twoich wierszy żal - bo piszesz zawsze ciekawie - 

Pzdr.serdecznie. 

Opublikowano

@LessLove pooooszłyyy, poszły sobie. Ale mam nadprodukcję, dużo przeżyć i komórek. ;) choć każdego słowa szkoda, jeśli nie jest jałowe. 

@Marek.zak1 pewnie do powszechne doświadczenie, stąd łatwiej o współodczuwanie, jak to@Alicja_Wysocka napisała. 

Ściskam wszystkich.

PS Z tych wierszy postradanych było trochę dobrych. I tych mi najbardziej szkoda, bo pamięć nie ta. A na ów czas były odkryciem. Po czym odkryłam, że już ich nie ma.

Życie to jednak pasmo niespodzianek. ;) 

Opublikowano

@beta_b

Mocna, bolesna metafora, ale jakże trafna dla każdego, kto tworzy. Słowa, które znikają w cyfrowej otchłani, potrafią boleć niemal fizycznie. Pięknie ujęłaś tę "żałobę" po niedoszłych wersach. Na szczęście ten konkretny utwór przetrwał i robi ogromne wrażenie.