Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 30 Kwietnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) coraz bardziej cichną noce kiedy pytam o odpowiedź chociaż pewność i niepewność tkają wątek w mojej głowie zapominam jak się czeka choć tęsknoty coraz więcej obserwuję ze zdziwieniem czas..przecieka mi przez ręce Edytowane 30 Kwietnia przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Witaj - zgadza się czas to coś ulotnego - Pzdr.serdecznie.
Berenika97 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia @lena2_ Piękny wiersz o pewnym wewnętrznym doświadczeniu. „Pewność i niepewność tkają wątek w mojej głowie" to świetna metafora - tkanie sugeruje coś powolnego, metodycznego i to jest bardzo trafne wobec tego, jak naprawdę funkcjonuje wewnętrzny spór z samym sobą. „Czas przecieka mi przez ręce" - to sytuacja, z którą chyba nikt nie wie co ma zrobić. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia @lena2_ przesympatycznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś w tym jest: osiemdziesięciolatek udał się do lekarza: "panie doktorze, dlaczego gdy seksuję słyszę gwizdy" lekarz spojrzał i odrzekł: :a co w tym wieku chciałby pan słyszeć brawa?" pozdrawiam 1
viola arvensis Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia @lena2_ czytam kilka razy i zamyślam sie bardzo. Każdy wers ma moc. Piszesz niezmiennie pięknie i mądrze. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia @lena2_Ale w Twoich wierszach osnowa z wątkiem dobrze się splata i krajka, czyli brzegi trzymają ;) Poeta zazwyczaj w życiu ma się gorzej niż jego wiersze (to tylko moje zdanie)
Aleksander Hoorn Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja @lena2_Taki wyimek "z dzienniczka wrażliwej poetki". Trochę "życiowej zadumy" w wersji pasującej zamiast ciastka do kawy. AH
Rekomendowane odpowiedzi