aniat. Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Dziś już zjadłam trochę więcej i wypiłam kawę. Podkreśliłam oko kreską nawet ładnie, zarzuciłam na swe ciało więcej barw i poruszam się wśród ludzi trochę zgrabniej. Więcej się uśmiecham na powietrzu i do lustra, całkiem żyję kiedy rano wstaję. Już oddycham bardziej miękko na poduszce. Trzymam mocno się za rękę. Słowo daję. Znów kupiłam kilka książek, które czytam, potem jeszcze długi spacer w ciszy lasu. Kartki z kalendarza rwę już trochę raźniej i nie gubię myśli w pętli czasu. I choć ścieżką biegną jeszcze nasze ślady, a wiatr smutno rozdmuchuje twoje imię, wkładam ręce do kieszeni z tą miłością, która chwilę świeci blado, zanim minie. Edytowane 5 godzin temu przez aniat. (wyświetl historię edycji) 7
Myszolak Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @aniat. Znam ten przejściowy stan, trzeba wybrać siebie. Oby to blade światło się przypadkiem nie nasyciło. Serdecznie Pozdrawiam 1
aniat. Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Myszolak Mam nadzieję, że już nie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Chociaż niech zostanie w tej kieszeni - wspomnieniach. Dzięki za przeczytanie. Miłego popołudnia. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu przede wszystkim odbudować siebie samą znaleźć w życiu nowe miejsce nowy kącik oczy lekko podmalować całą gamą barw ochronnych aby z nikim się nie złączyć i nauczyć się na nowo ciepło patrzeć dostrzec piękno świata ludzi otoczenia nie udawać bo nie jestem dziś w teatrze lecz być sobą nastawienie swoje zmieniać by poranek każdy przyniósł mi nadzieję doba znowu do dwudziestej ósmej trwała szary tydzień sam przemienił się w niedzielę oj skarbonkę z marzeniami wysypałam :)))) 1
aniat. Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Jacek_Suchowicz Super Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marek.zak1 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Jak coś stać się mogło, lecz się nie stało, widać stać się nie miało. Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam peelke i autorkę. 1
aniat. Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Marek.zak1 Już kiedyś usłyszałam od Ciebie te słowa, jak widać nie uwierzyłam, ale cały czas się uczę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i docenienie. Pozdrawiam również. @iwonaroma Dziękuję za pozytywny komentarz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi