violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu złotym wieczorem odmieniona budzę się bujną energią wnikam w gałązki różem staję się głośniejsza 2
bazyl_prost Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @violetta wioletto zrobiłaś koniec świata? 1
violetta Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @bazyl_prost miałam sen, że jestem Iranie i chciałam się wydostać, nie mogłam się dogadać po angielsku, pytałam o drogę, jak mogę się znaleźć autobus, byłam tam służbowo, wcześniej w innym kraju obok, widziałam rakietę nisko, a rano wstaję dzieje się naprawdę. Mam sny prorocze, ktoś mi coś chce przekazać.
Rafael Marius Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złote bywają poranki, a wieczory czerwone jak płomień. 1
violetta Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Rafael Marius owszem owszem:) @bazyl_prost dzisiaj na spacerze widział demonstracje pod grecką ambasadą:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
bazyl_prost Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Ja tylko chce zaznaczyć że Diuny nie popieram 1
violetta Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @bazyl_prost nie znam kompletnie:)
Rekomendowane odpowiedzi