aniat. Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Słowem mnie kochasz, słowem całujesz, pożądasz, pieścisz i adorujesz. Ja cię dotykam swoim obrazem, niby osobno, a jednak razem. Bo to jest taka miłość śliczna, miłość platoniczna. Odległość dla nas jest sprzymierzeńcem. Nie obiecywać, nie żądać więcej. Trwać w miłowaniu, jak w zawieszeniu, pragnienia swoje zostawiać w cieniu. Nie tracić zmysłów, nie żądać więcej, O krok się cofać, kiedy goręcej. Bo kiedy słowo ciałem się stanie, ta nasza miłość istnieć przestanie. Codzienność zburzy i proza życia, będzie to miłość nie do użycia. Bo to jest taka miłość śliczna, miłość platoniczna. 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu miłość platoniczna - ładna smutne domysły powstały w głowie stoją blokady i stoją sobie najwyższa pora przeszkody zburzyć otworzyć serce dla pięknej róży jaką jest miłość piękna prawdziwa nie wydumana góry zdobywa :))
andrew Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @aniat. ... miłość co w głowie wcześniej powstaje w codziennym życiu perłą się staje nawet gdy miną chwile zachwytu miłość doczeka jak kwiat rozkwitu i będzie trwać przez długie lata choć czasem bywa że jest rogata ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia @andrew może w sercu nie w głowie...
Rekomendowane odpowiedzi