bazyl_prost Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu wśród zieleni drzew wśród błękitu nieba usiadłem na ławce to chyba ziemia patrze na niebo słychać ich świergot w oddali toń wody to chyba niebo lekko wieje wiatr wokół stado gołębi banał ale ładny 1
Magdalena Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu To gdzie jesteś Turysto pielgrzymie? którą masz pod nogą połowę świata? 1
bazyl_prost Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Magdalena obie połowy ale raczej północ
Magdalena Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @bazyl_prost to strasznie jesteś Pomiędzy niebem a ziemią rozkraczony Edytowane 3 godziny temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @bazyl_prost Niebo się nad wiosną zastanawia ptaki wysyła Na niby łudzi Ziemia się trzęsie Nosząc zmarznięty Jeszcze kurz ludzi
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @bazyl_prost co znowu muchomorzę, chcesz żebym poszła?
bazyl_prost Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena nie chyba już nie muchomorzysz nie idź , ptaki spowodowały cierpienie
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @bazyl_prost Ptaki spowodowały cierpienie Szybko umieją odlecieć Bez śladu stóp Na niebie nie ma śladów Sprytne istoty szpiegie
bazyl_prost Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena nie wiem czy da się pisać o wojnie to już nie super
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @bazyl_prost Mogę próbować zależy czy mam Cię udręczyć czy pocieszyć zależy co chcesz @bazyl_prostAlbo daj mi zdanie to sama zobaczę co chcesz Edytowane 1 godzinę temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena niebo i ziemia przecież nie ziemia ziemia
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu niebo i ziemia przecież nie ziemia ziemia Nic do mnie nie należy A z tych co nie należeć się mają najbardziej to niebo i ziemia Skoro już sobie wszystko odbieram To niech to będzie niebo błękitne I ziemia mocna i dobra do chodzenia Panie mój którego nie mam Łudzą nas Panowie świąteczni Od swojego wesela do swojego wesela wieczni Winien jesteś Ty że Cię nie ma Bo przecież nie ziemia Nie dobra ziemia
bazyl_prost Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Magdalena no kawał wiersza , nie wszystko rozumiem ale ok, tzn. czekamy na ok Edytowane 1 godzinę temu przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi