iwonaroma Opublikowano wczoraj o 08:15 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:15 zaczęłam się śmiać histerycznie! gdy dotarło do mnie że byłam pionkiem w rękach ludzi śmiech mój potężniał i wybuchł niewyobrażalnym wulkanem! otrząsam z siebie popioły i wyłania się mój łagodny uśmiech... do świata do lustra 7
Marek.zak1 Opublikowano wczoraj o 08:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:25 Trump też był czy ciągle jest pionkiem w rękach co poniektórych, a mówią, że ma taką władzę, więc wyluzuj i uśmiechaj się:). 1
wierszyki Opublikowano wczoraj o 09:15 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:15 Lepiej się uśmiechać każdego dnia troszeczkę i świrować tak po odrobince, wybuchy są niebezpieczne. A najgorzej dać sią zablokować. Pozdrawiam :-) 1
janofor Opublikowano wczoraj o 09:35 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:35 @iwonaroma śmiech przez łzy? Iwono, powiedz mi, czy ty gdzieś publikujesz? Obserwuję od dawien dawna Twoją poezję. Uważam, że jest na wysokim poziomie. Szkoda, żeby nie dotykała papieru. Pozdrawiam J
Berenika97 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @iwonaroma Od wybuchu do spokoju. Nic tak nie wyzwala, jak zrozumienie własnej wartości. Czy o to chodzi? Świetne! Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 :) i jeszcze mu się wydaje, że jest Królem, co to szach mat ;) Uśmiecham :) @wierszyki Właśnie właśnie:) wybuch po zablokowaniu może być śmiercionośny :( ;) Dzięki, również pozdrawiam:) @janofor :) To nie śmiech przez łzy:) to donośny rechot! :);) Nie przesadzaj z tymi poziomami ;) Dzięki i również pozdrawiam @Berenika97 dokładnie :) Dziękuję, również pozdrawiam @Leszczym @lena2_ @Rafael Marius Dzięki:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Witam - jestem na tak - nic tylko się uśmiechać - Pzdr.serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi