Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 6 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego Nie możesz mi tego zrobić.! Nie ty. Nie teraz.! Z chwilą kiedy zrozumiałam, jak cicho zamykać oczy.? Przyzywam odwieczne siły.! Stworzę burzę.! Na dachu świata stanę przywołując kruka poderwie do lotu nieskończoną ciemność. A kiedy zapadnie mrok odnajdziesz mnie nagą, w lustrzanej kopule z kawałeczkami pokruszonego szkła. Ale Ty mi tego nie zrobisz. Nie potrafisz. Ponieważ straciłbyś cząstkę siebie. 8
bazyl_prost Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @KOBIETAto bardzo dramatyczne i nie wiadomo w którą stronę , idę spać 1
FaLcorN Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego (edytowane) @KOBIETA Dramatyzm jak u Kornela, czas na miłosny abordaż. Edytowane 6 Lutego przez FaLcorN (wyświetl historię edycji) 1
KOBIETA Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @bazyl_prost :) ja również nie wiem w którą? Skąd mam wiedzieć ? ;) Tak …ucieczka w sen :) @FaLcorN u Ciebie jest chyba bardziej dramatycznie.!? ;) W szpagacie itp. ;) tak uważasz, że już czas ? 1
FaLcorN Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @KOBIETA Już poprawiam wcześniejszy komentarz. ;) 1
KOBIETA Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @FaLcorN dziękuję :) jesteś słodki :) chyba sprawiało ogromną różnicę …;) 1
Berenika97 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @KOBIETA Fascynująca gra siły i kruchości. Buduje swoją obronę z żywiołów i ciemności, ale prawdziwą bronią okazuje się więź - ty nie możesz mnie zniszczyć, bo zniszczyłbyś siebie. :) Super! 1
KOBIETA Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego @Czarek Płatak może raczej Czarodziejka a nie Czarownica ? ;) Oj Czaruś Czaruś ...
KOBIETA Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Czarek Płatak Chciałabym na… jednak jestem Czarownicą…
Czarek Płatak Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @KOBIETA to się chwali. Czarownice to feminy do kwadratu 1
KOBIETA Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @Czarek Płatak och Czaruś…mówisz to tak, jakbyś mnie prawie …doskonale znał… :)
Rekomendowane odpowiedzi