Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 często w miliardy snów zatapiam się nocami bezsilnie moczę prześcieradła jakbym był co najmniej dziecinny childhood s end!smutek przychodzi niespodziewanie a jej głos przeszywa jak strzała białymi nocami momenty są piękne na chwilę o świcie kawałki uśmiechów rajskie marzenia lazurowe wybrzeże sen o amerycezostań jeszcze i spróbuj to zatrzymać w słoneczne dni potrafię być twardy podróż na gapę i tragiczne przemyślenia gdzieś w środku europy wieczorem przy ognisku polne cykadycirrus minor zaśpiewaj jak młody dave prowokuj stany depresyjne
Patryk_Nikodem Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ło jezu. ale komentarz ho ho ho!
ot i anka Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja znam te stany:) cudownie miło się czyta i przeżywa:)
Espena_Sway Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ciekawie, na temat.. cóż jeszcze powiedzieć ? duży + pozdrawiam Espena Sway
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ładnie!ale nie prowokuj! dość depresji, pozdr.
Anna_M. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Kipi tu wątkami muzycznymi, o ile moje skojarzenia nie są mylne. Podoba mi się, umiesz wyrazić to, co trudne do opisania, to chyba trudna sztuka. Można się tu odnaleźć, pozdrawiam.
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ciekawa koncpecja - kombinacja poezji i kultury masowej we wielu jej apsektach. Dobrze wplecione "angielsczyzny", obrazy wyraźne i pełne skojarzeń, luźna zabawa konwencjami. Dobre... POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi