Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kwiatuszek Opublikowano 1 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Wiosny wyczekuje, stęskniony maluszek. A do mnie już przyszła, więc czekać nie muszę. Nie zerkam przez szybę raz po raz za słońcem. Mam czego trzeba, mam wszystko w końcu. On jeszcze nie wie, że czekać nie musi. Wiosna tak przyjdzie i obudzi duszę. Skoro wystrzeliły listeczki z cebulki, znaczy tylko jedno - teraz będzie "z górki". Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 10
violetta Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Uroczy wierszyk:) wiosna skradnie wszystkim miłość:) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @KwiatuszekW sam raz na poprawę nastroju :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego oj chyba za wcześnie przy minus dwudziestu bo zaraz zamarznie i zmarnieje w mig wymrozić nas musi by niemądre gesty oraz głupie myśli zniszczyć zmienić w pył krokus się zatrzymał w śniegu utkwił kiełek poczeka chwileczkę gdy ociepli się by na białej łące w tej śniegowej bieli niebieskim zaskoczyć pewnie oczy twe :))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Witaj - twój wiersz ocieplił dzisiejszy zimny dzień - podoba się - Pzdr.uśmiechem. 1
Berenika97 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Kwiatuszek Miły wiersz, taki ciepły i pełen nadziei. Listeczki z cebulki- to chyba najpiękniejszy sposób na powiedzenie, że już się zaczęło. 1
Kwiatuszek Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @violetta Dziękuję bardzo i pozdrawiam:-) @Alicja_Wysocka Cieszę się, że przyczyniłam się do uśmiechu:-) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję:-) @Jacek_Suchowicz O, krokusy są cudowne! Wielka szkoda, że tak krótko kwitną. Dziękuję i pozdrawiam! @Waldemar_Talar_Talar Bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam:-) @Berenika97 Wiosenne kwiatki zawsze dają nadzieję. Nawet jak się o nich choćby pomyśli. Dziękuję i pozdrawiam @Kwiatuszek @Bożena Tatara - Paszko @huzarc @Rafael Marius @Adam Zębala Dziękuję za odwiedziny i serduszka:-) Pozdrawiam serdecznie;-) 3
Rekomendowane odpowiedzi