Anna_M. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 odległość to jeszcze nie dystans a utlenione sekundy unoszą się długo dlatego szanuję echo niektóre słowa zapisuję wiecznym piórem na żebrach czuwających nad oddechem trzeba czytać ze starych oczu kształtne nogi klepsydry mogą kopnąć
mad lene Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 jak dla mnie trzy pierwsze wersy są super ! ! ! gratuluję i pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam zmieszane uczucia. :/ To chyba dobrze. Ale może też niedobrze? Ten tryb 'nakazujący' - "trzeba" w połączeniu ze "starymi oczami" brzmi zbyt dydaktycznie. Gdyby 'pióro' mogło pisać po czymś innym niż żebra - byłbym w pełni (prawie) rozluźniony lirycznie. A tak - pozdrawiam. b PS. "kształtne nogi klepsydry mogą kopnąć" - nie boi się Pani tu niezapowiadanego uśmiechu? :)
Anna_M. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miłe słowo, pozdrawiam również:)
Anna_M. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiscie, tryb rozkazujący nie bardzo, teraz to widzę, dziękuję za wskazanie :) Z piórem zastanowię się, a jesli chodzi o ostatni wers - boję się, ale ryzykuję ;) dziękuję bardzo za komentarz, wszystko biorę do poważnego namysłu. Pozdrawiam serdecznie.
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Anno, pomysł świetny wiersz też ale czy tylko kształtne nogi mogą kopać klepsydryy?
Anna_M. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No w sumie nie tylko, ale klepsydra kojarzy mi się z kobietą o kształtach niczego sobie ;) biorę to do przemyślenia, układając głowę do snu:) pozdrawiam i dziękuję bardzo za uwagę.
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 twoja poezja jest niespotykanie mądra. aż chce się ją czytać. miłoścnie. ale nie ckliwie. to ci się chwali. poza tym pragnę jeszcze zwrócić uwagę na zapis. ciekawy. nieporozrywany + pozdrawiam nocnie - nie sennie kall
Anna_M. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kall:) Miło z Twojej strony, że czytasz i zostawiasz opinię. Cieszę się bardzo, że Ci się podoba, dzięki za podbudowujące słowa. Pozdrawiam serdecznie.
ot i anka Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja jak zwykle niekonkretnie:) podoba mnie się (a może to najkonkretniejsza opinia jaką operuję?:) pozdrawiam ze słońcem nisko za plecami:)
Anna_M. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę i dziękuję za wpis :). Pozdrawiam z księżycem czuwającym nad głową:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 wg mnie nogi klepsydry kopia i to bardzo mocno...nic gorszego i bardziej bezwzględnego niż czas nas ie dorwie nigdy:) całość bardzo mi się podoba:) duzy plus Pozdrawiam Agata
Anna_M. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj kopią :) To, co niby już minęło często w niewytłumaczalnych okolicznościach powraca, czasami się mści. Dlatego wszystko ma znaczenie. Bardzo mi miło, że się podoba. Dziękuję za plusa i w ogóle za zajrzenie. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi