Łukasz Jurczyk Opublikowano wczoraj o 18:04 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:04 @Berenika97 Twój wiersz przestaje być tylko opowieścią o stracie bliskiej osoby, ale staje się zapisem godzenia się z kresem. Poprawienie kamienia na ścieżce pokazuje, że nawet w obliczu ostateczności człowiek potrzebuje harmonii. Niezwykle przejmujący i wyciszony tekst!!! Pozdrawiam 1
Natuskaa Opublikowano wczoraj o 19:31 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:31 Wygląda na to, że ten Pan zostanie uśmiercony. A ja zdążyłam go polubić. Za co? Za spokój. Nie goni: bo obiad, bo pranie, bo inne takie doczesności. Słucha jak oddycha dom... Pozdrawiam :) 1
lena2_ Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Druga część równie przejmująca:):) serdecznosci Bereniko:):) 1
Berenika97 Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @KOBIETA Bardzo dziękuję! :))) Pozdrawiam. @Alicja_Wysocka Pięknie to ujęłeś ująłaś - "widzieć więcej niż oczami". To chyba właśnie jest sens poezji - nadawać znaczenie tym prostym, ulotnym momentom. Jesteś wspaniałą poetką! Bardzo dziękuję za te słowa. Pozdrawiam. @Czarek Płatak Bardzo dziękuję! Aż zajrzałam, aby zobaczyć tego aktora w filmie. Filmu nie znam, ale jego zdjęcie może przypominać Jana. :)) Pozdrawiam. @andrew Twoje słowa dodały nowy wymiar temu, co napisałam. "Nie muszą budować nowych mostów , przetrwały" - to piękne. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. :) @huzarcBardzo dziękuję! "... i kochać ..." Pozdrawiam. @Amber Bardzo dziękuję! Ta magia nieważkości i spokój - dokładnie o to chodziło. Czasami warto mieć czworonożnego przyjaciela. Pozdrawiam. :) 2
Berenika97 Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @Łukasz Jurczyk Twoje słowa o godzeniu się z kresem trafiły prosto w sedno. Ten kamień na ścieżce to rzeczywiście było coś więcej niż gest - potrzeba ładu, kiedy wszystko się rozpada. Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. @Natuskaa Ja też go polubiłam. Ale rozumiem tę obawę - ludzie, którzy potrafią tak żyć, są rzadkością. Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. @lena2_ Serdecznie dziękuję! :) Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Berenika97 Z okularami czy bez nich przemijanie jest niepowstrzymalne. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi