Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 próba sił kolejny zapis -próba nie powiodła się nacieram skórę wonnościami ostrym brzozowym kołkiem nakreślam znak na piersi czekam chciałabym tak -chciałabym (powtarzam głośno zgodnie z rytuałem) -mieć siłę ja bez Twojej pomocy uścisk zapleść potrafię zbielałych ścięgien wydąć kostki teorię mam już opanowaną w pchnięciu bezsilność przełykam tak słodko słodko szalenie ekstatycznie nie! kolejny raz ceremoniał szkli ciało olejkiem gorczycznym suchy puginał układam między żebra czekam przypływu sił -daj mi wreszcie! [sub]Tekst był edytowany przez Aneta Paradysz dnia 03-10-2003 12:15.[/sub]
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 minięcie się z tym tekstem (rzadziej zachodzę i wiersze płyną jak potok) - sprawiło mi przykrość, gdy odkryłam, że go nie czytałam. Wspaniały przejmujący tekst. Podobnie jak Agnieszka G. - walisz prosto w splot pacierzowy Aneto. Niepoprawnie czekam na bóle zadawane przez was obie. lekko mnie "gorczycznym" (kiedy sobie mówię cicho) podrażniło nieprzyjemnie, ale chyba nic innego w zamian dać nie można. ściskam cieplutko - Mirka
Mandaryn Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cikawa....budowa wiersza....dobrze dobrane słowa..... ale dosadny .w swej wymowie... pozdrawiam:)
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myśląc o tym wierszu, wyczuwa się , że podmiot liryczny jest niemal (...) przez coś przytłaczającego, nie będę ukrywał, że, wiersz spisałem na papier i w szkole go sobie przeanalizowałem... wniosków jest kilka... Pozdrawiam, Kai [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 04-10-2003 19:40.[/sub]
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarze. Uderzam w splot...ech.. ...kolejna próba nie powiodła się... niestety...(walka trwa). Pozdrawiam Aneta
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chcę się wtrącać, ale nie ma czegoś takiego jak olejek goryczny, a z dziegciu nie wyrabia się olejków. Moim zdaniem "olejek gorczyczny" jest tu idealnie umiejscowiony i stanowi sedno wiersza. Adam
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Olejek gorczyczny – tak jest poprawnie, zapewniam. Dzięki, pozdrawiam. Aneta
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto zapytać się moderatora... Adam
Rekomendowane odpowiedzi