Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2025 zapałka zapałka dwa kije budujemy mosty dla pana starosty kółko graniaste cztero kanciaste chodzi lisek koło drogi zabawa w chowanego w berka w dwa ognie gra w klasę - w gumę i chłopka kapslowy wyścig wokół trzepaka zabawa w wojnę zacne podchody to wszystko na świeżym powietrzu matka musiała do domu prosić wołał wieczór oraz kolacja a dziś co widzę chore pokolenie zarażone komórką i Internetem to wszystko w imię czyjeś wygody 10
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2025 @Waldemar_Talar_Talar Było Waldemarze, a teraz jest Internet i możesz tutaj pisać, to też jest fajne. Każdy wiek ma swoje prawa i przywileje - byłeś dzieckiem, myślałeś jak dziecko :) Pozdrawiam :) 1
FaLcorN Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. postępu, wygody i czyjegoś zysku, pozdrawiam!
Natuskaa Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pałka zapałka dwa kije kto się nie schowa ten kryje postępu Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadzam się każdy wiek ma swoje prawa - jednak wydaje mi się że gdy byłem dzieckiem więcej widziałem i czułem to wszystko o czym mowa w wierszu - a dzisiejsze pokolenie żyje inaczej zamknęło się odizolowało żyje inaczej - Pzdr.uśmiechem. Witaj - dokładnie - miło że czytałeś - dziękuje - Pzdr. Witam - postęp postępem - ale czy nie z przesadą - Pzdr.serdecznie. @Berenika97 - @Rafael Marius - @huzarc - dzięki - 3
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Waldemar_Talar_Talar ;)))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło mi - dziękuje - Pzdr. 1
Leszczym Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Waldemar_Talar_Talar W tym tekście jakbyś nieco zmienił formę i też wyszło świetnie !! @Waldemar_Talar_Talar Ale inna sprawa, że gdyby nie internet nie czytałbym Twoich wierszy :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @tetu - dziękuje -
MIROSŁAW C. Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @Waldemar_Talar_Talar Ech, kiedyś to było w zgodzie z przyrodą a dziś w wirtualnej sieci-uzależnień. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - taka prawda - inne czasy - miło że czytałeś - dzięki Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi