KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Migrenka niekochany? Niemożliwe:) wszystko przez pancerz…rozbierz się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA okey. zrzucam koszulkę. ściągam nerwowo jeansy..... o kurde !!!!! co to ?
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nie chcę wiedzieć co ale ja metaforycznie o rozbieraniu się wspominałam ( z pancerza mechanizmów obronnych ) a Ty od razu się dosłownie rozbierasz wstydź się 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA przepraszam. pancerz, no tak. a ja, jak rumak wspaniały....
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Rumak …hmmm …niebieski, szalony tygrys Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA mówiłem Ci, że bywam niezwykły !!! a Ty ......jakbym Ci nic nie wyznał ! Dominiko ? 1
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Bywasz niezwykły ! Ale ja również bywam :) dwie niezwykłe istoty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA razem - niezwykłością możemy francuzom ich wieżę Eiffla przestawić do góry nogami !!!! ona ma nogi ?
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Nie ma :) ma tylko głowę i inne atrybuty, kobiece Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponieważ to jest ONA 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA ona, ona. oni tam mają 57 różnych "pci". diabli wiedzą kim ona dzisiaj jest. może to jest - ONO ?
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena Możliwe. Wieżo Eiffla Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz…warto być otwartym, na różnorodność ! Nie zamykając się w schematach 1
Migrena Opublikowano 1 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @KOBIETA wszystko byle nie ONO. Kobieta - to brzmi pięknie ! karmin ust. kształty. seksapil.
KOBIETA Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @Migrena O ! To jest o mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. karmin ust i jagodowe oczy ! Tak mówi Okruszek 1
Berenika97 Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada @MigrenaTeraz już nie wiem, czy powinnam wrącić swoje grosze. Ale mam nadzieję, że będziesz szczery i wyjaśnisz zagubionej osobie, czy dobrze zrobiłam. Bo ja tylko o wierszu chciałam napisać. Bardziej osobiście, bo taki czas... Pamiętam ten wiersz, z początku sierpnia, bardzo się wzruszyłam wówczas i teraz. Znowu, od początku przeżyłam śmierć osoby niezwykle mi bliskiej. W podobnym pokoju .... Pozdrawiam 1
Migrena Opublikowano 2 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada @Berenika97 powinnaś, powinnaś. bo wszystkie Twoje słowa mają wagę merytorycznej i formalnej analizy. czasami oddają cudowne emocjonalne odczucia. wiesz przecież jak bardzo cenię sobie Twoje komentarze. pokazujesz to co mnie umyka, a wielokrotnie dodajesz mi psychicznej mocy. dziękuję Nika za każde Twoje słowo !!! 1
[email protected] Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Opublikowano 3 Listopada @Migrena Brawo... ale jednocześnie współczuję.
Rekomendowane odpowiedzi