Leszczym Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Znajdź tu tylko proszę piękno chwil zagubionych w tym przedziwnym namieszaniu w pomieszaniu z poplątaniem. Ja już wiem dlaczego mam odgórny zakaz bycia zdrowym psychicznie. I wiem skąd te liczne moje nałogi, które przecież tak lubię, bo bez nich nie przeżyłbym tutaj nawet pojedynczego miesiąca. Warszawa – Stegny, 20.09.2025r. 3
Rafael Marius Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu @Leszczym Każdy ma swój sposób na życie. Jesteśmy dorośli. 1
Berenika97 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu @Leszczym Ten "odgórny zakaz bycia zdrowym psychicznie" to chyba standardowa procedura dla co wrażliwszych dusz. 1
Leszczym Opublikowano 30 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 30 minut temu (edytowane) @Rafael Marius Tak i to w tym jest właśnie zdaje się duży kłopot... @Berenika97 Chyba tak, taka procedura :// Edytowane 14 minut temu przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
Annna2 Opublikowano 28 minut temu Zgłoś Opublikowano 28 minut temu @Leszczym no tak- w życiu chwile tylko chwile szczęśliwe są, bez nich świat byłby niemożliwy
Rekomendowane odpowiedzi