Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Berenika97 Opublikowano 19 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 kiedy się budzisz staję się światłem między twoimi powiekami kiedy zasypiasz jestem ciepłem w zagłębieniu poduszki jeśli mokniesz chcę być kroplą na twoim ramieniu gdy jasność wlewa się w poranne przestrzenie idę obok tą samą drogą kiedy cię nie ma moje czekanie obrasta ciszą i stajesz się każdą myślą która do mnie wraca 13
Zorya Holmes Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 A gdzie w tym miejsce i czas na bycie sobą? miłego dnia:)
huzarc Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @Berenika97 ciepło, miło i bez patosu. A za tym tęsknimy, tego brak, nawet takim cynikom jak ja:) pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 Witam - kiedy cię nie ma moje czekanie obrasta ciszą i stajesz się każdą myślą która do mnie wraca - ten fragment ozdobą całego wiersza - super - Pzdr.usmiechem. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 bardzo ładnie oddane uczucie które nieba na co dzień przychyla lecz uważaj bo może ci uciec nadgorliwość bywa niemiła każdy ptaszek wolność swą ceni klatkę trzeba czasami otworzyć po pokoju polata i wróci aby znowu dla ciebie coś tworzyć :)) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @Berenika97 Niech Ci tak zostanie. Miłość to straszna choroba Nieuleczalna i trwała, Lecz gdyby z niej można wyleczyć Z miłości - bym umrzeć wolała 1
Marek.zak1 Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 Takie miłosne oddanie rzadko spotykane w przyrodzie, ale widać bywa. Pozdrawiam 1
Berenika97 Opublikowano 19 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 (edytowane) @huzarcBardzo dziękuję! Cieszy mnie tak miły komentarz. Pozdrawienia od stoika. :)) @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) @Jacek_Suchowicz W twej radzie mądrość cenna gości, lecz miłość klatką być nie musi, Nie więzi, nie zna zaborczości. Bo miłość to jest niebo całe, Gdzie dwa istnienia szybują zgodnie, Dla siebie wolne i wspaniałe. @Alicja_WysockaBardzo dziękuję! Tak, miłość to choroba dziwna, Co serce rani i uzdrawia, Gorączka, która nigdy nie mija, A jednak życie w nas zostawia. @Marek.zak1W przyrodzie nie jest to takie rzadkie - łabędzie, żurawie, pingwiny, wilki, boby, wrony, gibony i słonie. A nie wymieniłam wszystkich. :))) Wśród ludzi też się zdarza. :) Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. @MigrenaBardzo dziękuję! :))) Edytowane 19 Września 2025 przez Berenika97 (wyświetl historię edycji) 2
Stary_Kredens Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @Berenika97 ładnie lirycznie Kredens pozdrawia 1
Berenika97 Opublikowano 20 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 @Stary_KredensBardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) @Rafael MariusBardzo dziękuję! :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... pomiędzy tym wszystkim... :) @huzarc... dołączam do Twoich słów. @Berenika97... ode mnie plusik. 1
Berenika97 Opublikowano 20 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 @Nata_KrukBardzo dziękuję! :)))
andrew Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Berenika97 ... myślą która jest codziennością nie tyłko nadzieją marzeniem ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Berenika97 Opublikowano 21 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @andrewPięknie dziękuję! Miłej niedzieli:)
Berenika97 Opublikowano 26 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @BrevkbevtPięknie dziękuję! :)
Berenika97 Opublikowano 26 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @sam_i_swoiBardzo dziękuję! :)
obywatel Opublikowano 26 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @Berenika97 Gdy przeczytałem wiersz pierwszy raz przyznaję potraktowałem lekko, myśląc dobrze napisany i ułożony, jednak czy naprawdę ta osoba może być taka wsłuchana i że tylko jego słyszy, gdy daje mu swoje światło, ciepło i jest niewidoczną kroplą wśród kropli i go nie odstępuje, i dotarło do mnie po przeczytaniu wycyzelowanych komentarzy, że tak jest i ona będąc bez niego znosi ciszę tylko dlatego że on powraca, i to jak w każdej myśli. Ba Chyba mu zazdroszczę :) 1
Berenika97 Opublikowano 27 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2025 @sam_i_swoiDziękuję za komentrarz. Taka jest miłość. :)
Rekomendowane odpowiedzi