JWF Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) zimny poranek odbicie siwej czapli dygocze w wodzie fot. JWF Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 25 Sierpnia przez JWF (wyświetl historię edycji) 7
Berenika97 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia @JWFOj zimne są te poranki sierpniowe, a haiku ładne. Ciekawe zdjęcie. :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia ładne a ja dopiszę widok na Krutyni odbicie czapli cicho przepływa kajak pelikan patrzy pozdrawiam 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia I jeszcze bardzo ładne ujęcie, Twoje? Zwierzęta trudno uchwycić, są płochliwe, chyba, że masz teleobiektyw Albo to AI :) 1
JWF Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia @violetta Moim zdaniem jednak dygocze, no niech będzie że faluje lekko :) (odbicie, nie czapla) :) Dziękuję :) @Berenika97 To prawda, już robią się coraz zimniejsze. A to zdjęcie było robione we wrześniu. Dziękuję :) @Jacek_Suchowicz Jacku dziękuję :) @Alicja_Wysocka Moje, robiłem je z brzegu jeziora niedaleko Konina, aparatem typu "superzoom" :) bonusowa wersja: zimne jezioro wyprostowana czapla jej odbicie drży 2
violetta Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia @JWF dzisiaj by zadygotała, oj zimno. 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O to samo chciałam zapytać. Ala mnie uprzedziła. Fotka śliczna, tak jak haiku.
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @JWF Fotka, prześliczna, wpisuje się w klimat haiku, gratuluję :)
wierszyki Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia Bardzo ładne haiku. Moze być osobno, może być ze zdjęciem. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi