Kasiulka016 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 natchniona zimnym powietrzem wracam do domu zamarzają usta umysł serce bym znów mogła z tobą żyć okryta w płaszcz od ciebie myślę nad nowym sensem nie bycia w twoim sercu i tak nie znajdę alibi "zdradziłam cię"
Samo zło Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 wiesz, co...pierwszy raz spodobało mi się coś w twoim wydaniu:" myślę nad nowym sensem/ nie bycia"- reszta kiepściutka. serdeczności
Vera_Ikon Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Sens nie bycia - rewelacyjny. Nad resztą trzeba popracować, ale myślę, żę coś z tego będzie. 1. jetem za nie powtarzaniem w wierszu tytułu. 2. serce-serce... raz, że powtórzone, a dwa, że oklepane ckliwe słowa... 3. a może tak:natchniona zimnym powietrzem w drodze do domu usta zamarzają by móc z tobą żyć okryta w płaszcz od ciebie myślę nad nowym sensem nie bycia nie znajdę alibi Może coś wymyślisz, pozdr
jasiu zły Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 "zdradziłam cię" - nie! Inaczej! Zasugeruj to, nie pisz wprost.
stanislawa zak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 kasiulka pozwolisz? natchniona zimnymi ustami wykrwawia serce w lodowej iskrze bycia roznieca razem okryta płaszczem Judasza mysli nad sensem niebycia pożądaniem zabiła alibi to moja propozycja bo sens wiersz podoba mi się pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi