jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 obraz wody żywej i martwej mącę niedopałkiem dyssatysfakcja z sytuacji podejrzenia wahania chłód pełza po stopach poczynając od palców nieznośnie zerknięcie na sklepienie ciężko wiszących przęseł w głowie podobna pajęczyna stukot pociągu gdzieś w oddali przygłuszony dźwiękiem obcasów na betonie biust pośladki uda warto to jeszcze przemyśleć
stanislawa zak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 następny samobójca? Jasiu, jak przystało na złego ...to dlaczego ta pajęczyna , to już się za często powtarza!pozdrówka!zapomniałam, podoba mi się mimo, iż wprowadziłeś mnie w smutasowy nastrój.
Samo zło Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 jako przerwa w analizowaniu klimatu lasów śródziemnomorskich całkiem smaczne. serdeczności
Bea Nefer Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 jak dobrze to ujęłaś Samo zło ;-)
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... Nie wiem, czy mam to uznać za komplement, czy może delikatną dezaprobatę, ale chyba raczej nie jest źle - ty nie wyrażasz delikatnych dezaprobat. Pozdrawiam.
jasiu zły Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ ten wiersz jest optymisytczny, pointa jasno pokazuje, że jest po co zyć. Generalnie to miała być zlewa z poezji o samobójstwie.
Rekomendowane odpowiedzi