Starzec Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca bywa i tak zbliżenie oddala zagłaskane szczęście rozczarować może przestraszony świt nie obudzi dnia a ja chciałbym więcej więc dla ciebie spłonę 4
viola arvensis Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @Starzec ładnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie jet się spalać dla kogoś a spłonąć - kosmos chyba 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie warto szczęście jak kota można zagłaskać z tego głaskania za chwilę zdechnie zachować umiar pozwolić wzrastać by nam zakwitło urzekło pięknem :)) 1
Starzec Opublikowano 15 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @viola arvensis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, takie na czasie:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_SuchowiczWydaje się, że rozsądna rada :)) Dziękuję i pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @Starzec Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To teraz będziesz się rzucał wierszem na szyję? 1
Starzec Opublikowano 15 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @Alicja_WysockaNie, bo szyja nic o tym nie wie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @StarzecNie czyta Twoich wierszy? Ale może kiedyś?... Wiesz, ja też mam znajomych, a jak zacznę temat o poezji - zaczynają ziewać, brak wspólnej płaszczyzny i rwie się gadka :( 1
Starzec Opublikowano 15 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @Alicja_WysockaNo tak to bywa, ale wpływ mamy raczej niewielki :)) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca Witaj - zagłaskane szczęście rozczarować może - oj tak może rozczarować - Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi