Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chłoszcz moje policzki bij szminki smakiem makiem i czerwoną herbatą przemyconym skrętem pal skórę szybkim dotykiem szumem wiatru gdy ocierasz chłoszcz mnie nie deszczem ciepłym lecz rózgą włosów może albo ciała rzemieniem snem jesteś snem nie jesteś snem głaszcz mnie skórą buta w tym podstolikowym schowani czasami ustom damy nie wierzyć
Paweł_Kamil_Ryga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie czuję rytmu tego wiersza - jak na erotyk zbyt malo w nim metafor (wyszukanych), synestezja mile widziana, malo ekspresywny i ogolnie troche poszedl Pan na latwizne - tanie srodki jezykowe. Ujalbym to w rymy i dodal wiecej czulosci w miejsce tych dwuznacznych pragnien. Pozdrawiam!
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dużo erotyzmu w tym erotyku, nie skryłeś, tylko odkryłeś wrażliwość na... i skrytą bardzo, a ja już sobie porywam do ulubionych:) agnieszka
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam, porywająca, realna prośba skrywana miedzy innymi w "podstolikowym" :):):) podoba mi się (...o masochiźmie (lub -izmie jak kto woli) to raczej tu nie czytałem...) serdecznie pozdrawiam Piotr Mogri
Anna Sarań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W końcu odnalazłam ten wiersz, czytałam go wcześniej na Twojej stronie Adamie- urzeka... Pozdrawiam. Anna.
Rekomendowane odpowiedzi