Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 rankiem najdelikatniejsza w sennym stanie między moimi snami a jawą otulasz kwiatami tarniny rozpoznaję cię po listkach Dostałam kwiaty i pomarańczowe ciasto:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 13
Konrad Koper Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta Zwiewny - do własnej interpretacji !! 6 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Konrad Koper dziękuję i pozdrawiam gorąco:)
moina Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta kurczę romantyczne to bardzo... Tak ten moment zakochania do niczego nie da się porównać 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Domysły Monika dla siebie zakochana:) 1
Kwiatuszek Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta Cudne! Ładnie napisane, pozdrawiam serdecznie! 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Kwiatuszek lubię tak :) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta Po prostu, pysznie:) Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @MIROSŁAW C. dziękuję serdecznie:)
Rafael Marius Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta Dogadzasz sobie. Ładnie u Ciebie tak jak wierszu. Wszystko tworzy harmonię. 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 (edytowane) @Rafael Marius gdy wstaję, to chcę, żeby dzień był ładny :) planuję zakupy, spacery:) Edytowane 12 Kwietnia 2025 przez violetta (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz będziesz miała same piękne. A ja dzisiaj byłem w krainie wróbelków i forsycji. U nas jest ich cała chmara. 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Rafael Marius nie mogę się doczekać tych ślicznych dni:) świątecznych dni:)tylko sobie odpoczywać na łonie natury i w śpiewie ptaszków:) i uważać na czarne robaczki, już w tym roku mnie ugryzł, ale w porę go strąciłam. 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie chyba one nie lubią. Zatem życzę ładnej pogody na święta. A wróbelki wyśpiewują. Ten który najładniej zdobędzie najpiękniejszą. Dla mnie to one wszystkie takie same, ale pewnie się nie znam na tych niuansach ptasiej urody, 1
Ewelina Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @violetta zwiewnie i subtelnie :) 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Rafael Marius to masz obserwacje:) @Ewelina dziękuję bardzo:) 2
Rafael Marius Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś namiętnie fotografował ptaki i należałem do środowiska tak zwanych "ptasiarzy". Stąd sporo wiem o ich zwyczajach i sposobach ich podchodzenia. 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Rafael Marius przyjemna sprawa, człowiek uwrażliwia się:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem tylko trzeba mieć dużo cierpliwości, dobre zdrowie i dużo czasu. Ja zawsze byłem z naturą za pan brat od dziecka. Oboje rodzice tacy są. Poznali się w dzikich jeszcze wtedy Bieszczadach na obozie wędrownym. Odpowiednik dzisiejszego survival. To też świadczy jacy byli i co ich do siebie przyciągnęło. 1
violetta Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2025 @Rafael Mariusja kiedyś plotki lubiłam obserwować w rzeczce. Lubiłam kanarki, moja sąsiadka je miałaby i lubiłam je odwiedzać, ładnie śpiewały, czasem uciekała z klatki. Kiedyś była taka moda mieć ptaszki w domu. Twoi rodzicie co ciekawi ludzie:)
Rekomendowane odpowiedzi