Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 20 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 płaczę choć ciemność już w kłębek zwinięta rozkołysałeś mnie całą szczęśliwie choć w pewnym momencie wstyd przyjdzie i zgaśnie pode mną twój miodny płomień to w oczach się zdąży zakręcić na prześcieradło krew spłynie i biel nas oślepi przesłodka nie będziesz wiedział że żyjesz 9
wierszyki Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 Biel i czerwień. Kolory miłości, może ..
Deonix_ Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @aff No, jakoś mi się te barwy nieraz wplatają :) Dzięki za wizytę :))) Deo 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Deonix_ Skoro rozkołysał szczęśliwie, to może jednak ten wstyd się rozmśli i nie przyjdzie, miłego dnia :) 1
Deonix_ Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Alicja_Wysocka Ten wstyd też ma swój urok :) Dzięki serdeczne i miłego również :) Deo
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt rozkołysać szczęście można i nawet wtedy gdy jest okres dawniej nieczystość bez tych doznań Tora zabrania - dzisiaj postęp :)) 1
moina Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Deonix_ Taka trochę instrukcja...co będzie potem. Brzmi jak zakazany romans - smakuje na początku wyśmienicie a potem .... Ojaśnienie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 Witam - ciekawie piszesz - Pzdr.serdecznie. 1
Deonix_ Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Leszczym Oj, dziękuję bardzo :))))))))))) Deo @andreas To miło :))) Dziękuję :)) Deo @Jacek_Suchowicz Hahha, dzięki bardzo! :)))) Deo @Domysły Monika No, może troszeczkę :))))))))))) Dziękuję bardzo za obecność i upodobanie :) Deo @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldemarze, bardzo mi miło :)) I ja serdecznie :))) Deo 2
Deonix_ Opublikowano 21 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2025 @kollektiv Dziękuję :))) D.
Deonix_ Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2025 @Monia Dziękuję ślicznie :))) D.
Rekomendowane odpowiedzi