Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) nie ma kota, nie ma, w mleku się ubabral łasy na śmietankę cały wpadł, makabra i kto teraz myszkę będzie czasem złościł, kto nie będzie dzwonił, gdy miaaał dzwonić? ożżż ty! o wstrętny sierściuchu tyłek tobie strzepię - nieeeprawda, zagłaaaszczę z kim ci będzie lepiej? niech mi kto pomoże odszukać przybłędę oczka niebieściutkie, ogon ze zakrętem tyle dróg na świecie o których nie słyszał ale tylko jedna, jedna taka mysza Edytowane 9 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 16
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Na ludowo? Aż się prosi żeby zaśpiewać na 3/4 :))). Lubię :). Pozdrawiam. 1
Radosław Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Fantastyczny wiersz. Masz sój styl i charyzmę . ps. za moim komentarzem nie stoi próba podrywu ;) pozdrawiam serdecznie 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Dobry tekst na taką pogodę. Z kotami to różnie bywa. Najbardziej lubiłem "Rudego kota" na ul. Garncarskiej. Długo go nie było. Pozdrawiam i mam nadzieję ze też rozbawię 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) @RadosławAleż nie przyszło mi to do głowy, Radosławie :) Coś na wesoło chciałam, bo dzień taki szary jak noc polarna, dziękuję :) @Sylwester_Lasota Na 3/4, to rytm walca. Próbuj, może się uda :) @Andrzej_Wojnowski Rozbawiłeś, Andrzeju :)) @Bożena Tatara - Paszko @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 9 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Radosław Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardo dobrze i bardzo dobrze wyszedł Ci wiersz. Po Twoim wczorajszym komentarzu w pierwszej chwili pomyślałe, że coś w Tobie rdzewieje, ale dalece się myliłem. Tu udowdniłaś swoją wysoką dyspozycję. Wiersz Kici kici stawiam go na drugim miejscu w moim osobistym rankingu Twoich utworów - zaraz po "Zatem" , który zrobił na mnie bardzo duze wrażenie i pozostał w pamięci do dziś. Pozdrawiam i życzę dużo weny oraz tematów do twórczości 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) @Radosław Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż musiałam zajrzeć, co tam nabazgrałam, dziękuę Rdzewieję, hmmm.. lecę obejrzeć się w lustrze :P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 9 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Radosław Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Ten wiersz jest kapitalny. Kipi kobiecością. Tyle w temacie. 1
viola arvensis Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka przesympatycznie :) Kocham zwierzaki, mam czarną kotkę i pieska i wiersze tego typu zawsze mnie rozweselają i bardzo je cenię :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 @viola arvensis No to się cieszę :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Z walcem, to na salony. :))) Myślałem raczej o oberku albo kujawiaku. Znasz "Czerwone jabłuszko"? Zanuć to sobie na jego melodię. Pasuje jak ulał! :) Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Wszystkie drogi prowadzą do ludzi.
wierszyki Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 O kotach można zawsze :) stworzenia doskonałe. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota Faktycznie, kujawiak i oberek też mają metrum na 3/4, ale tak jakoś pierwsza z brzegu myśl, nasunęła mi się właśnie taka, dzięki :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Koty są spoko, choć z kosmosu. :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) @Rafael Marius :)@aff :)@aff :)@Wędrowiec.1984 :) @sisy89 :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Witam - uśmiecham się - Pzdr. serdecznie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Waldemar_Talar_Talar Ten wierszyk ma swoje lata, napisałam go 12 lat temu. Wydał mi się trochę głupawy, ale w końcu, to moje dziecko, więc trzeba się przyznać To ostatni w tym roku, który wstawiłam, teraz szukam i czekam na inspirację, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 ach te Twoje kici kici człowiek kota przez to słyszy :))) pełna odpowiedź w oddzielnym poście Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz No dobra, lecę :)
Rekomendowane odpowiedzi