Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 ciągle się pęta we mnie złudzenie spotkam się jeszcze z oczarowaniem zmówię się z wierszem na randkę w ciemno na bardzo długo we mnie zostanie będzie dotykał mojego serca do wyobraźni zabierze myśli ubierze w słowa nowe uczucia w sny co nie mogły nigdy się przyśnić niech odgaduje moje życzenia niechaj się nie da nigdy zapomnieć a będę tęsknić wiecznie obłędnie więc tylko wierszem prawdę mi powiedz 21
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Piękne i zgadzam się - Zaklęcie, to idealna definicja poezji. Szukałem dotąd słowa, które pasowałoby do pierwiastka, obecnego w świetnych wierszach. Zaklęcie jest frazą idealnie pasującą. Super. 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Wędrowiec.1984 Pięknie dziękuję. Wiesz, najdłużej siedzę nad tytułem i puentą. Jedno i drugie zmyślam na końcu. Serdeczności :) 2
lena2_ Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 Bardzo mi się podoba Twój wiersz:):)pozdrawiam serdecznie:) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Znam to, ponieważ np. nad tytułem potrafię zastanawiać się bardzo długo.
moina Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) @Alicja_Wysocka Cudne !!! takie mam nastawienie kiedy siadam czytać.....zresztą nie tylko ja . Doskonała odpowiedź ... po co i czemu czytać wiersze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) @lena2_ To miłe, dziękuję Lenko :) @Domysły Monika Cieszę się. Moniko. Chciałam powiedzieć czego szukam w wierszach, na co czekam W końcu teraz tak się porobiło, że fragment z gazety można upiąć w zwrotki albo kolumnę, żeby udawały wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Marek.zak1 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 Śliczny wiersz, a życzę takiego spotkania już wkrótce:). Pozdrawiam serdecznie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Marek.zak1Dziękuję Marku, będę czekała, serdeczności zostawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) spotkasz się jeszcze z oczarowaniem przecież przed tobą tysiące zdarzeń wiersz z randki w ciemno już pozostanie razem pójdziecie w krainę marzeń otuli ciepło obłokiem uczuć wręcz ukołysze miłym dotykiem a ze słów stworzy balsam dla uszu ukoi oczy błękitem ciszy i ziści wszystkie życzenia skryte spełni tęsknoty w skrzydłach motyli przemieni całe obecne życie bo drzwi do nieba troszkę uchyli :))) Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz Mam codziennie taką nadzieję, dziękuję Jacku :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 A dlaczego z wierszem, a nie ze mną? Łukasz Jasiński
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 Witaj - z przyjemnością przeczytałem - jestem zachwycony - Pzdr. serdecznie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Łukasz Jasiński mam jedną zasadę co zwie się pierwsza nie wyłaź z wersu nie wyłaź z wiersza Dziękuję i pozdrawiam :) @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldemarze też czekam na zachwycenia, niestety sama sobą nie potrafię się zachwycać mało kiedy jestem zadowolona z siebie, bazgroły wrzucam do kosza niestety kosz też powinien coś jeść @Kamil Olszówka dziękuję za reakcję :) 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka E tam... Łukasz Jasiński
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 Raz kolejny się nie zawiodłam, jak tu nie lubić Twoich wierszy? Chyba się powtarzam... A co tam, cieszę się że mogę Cię czytać.
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Bożena Tatara - Paszko I jak tu się nie cieszyć Bożenko z takich czytelników dziękuję :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
viola arvensis Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka i takich właśnie wierszy sobie życzmy. Bardzo ładnie.
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 @viola arvensis Bardzo miło mi to słyszeć bardzo sprawnym piórem piszesz A kiedy czytam dobre wiersze, inspirują mnie do pisania, dziękuję :) @jan_komułzykant - witaj zdolny Poeto, dziękuję :) @MIROSŁAW C. - Dziękuję :)
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) @Alicja_Wysocka gdyby wiersze mogły mówić już niejeden by mnie zrugał że tak się nie udał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Alu, oczarowujesz nieustannie – serdecznie pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi