Ten utwór został doceniony przez użytkowników. egzegeta Opublikowano 3 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Leśna kompilacja drzewa stare i młode nawet niemowlaki przebogaty słownik nazwisk imion gdy słońce świeci w bezwietrzny dzień ptactwo ożywione – Bel canto dla niewskrzeszonych mrówki tańczą tu chodzonego od czasu do czasu ciche monologi tu jest prawie wszystko co powinno być schludne granity wśród gęstych porostów mech i trawa na starym lastriko tylko grzybiarz wróci stąd z pustym koszem a ktoś przepełniony tęsknotą nadal niepocieszony 1 listopada 2022 13
jan_komułzykant Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 (edytowane) Ważne, kiedy jeszcze ma się do kogo i dokąd przyjść :| Pozdrawiam. Edytowane 3 Listopada 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 każdego trapi jakaś tęsknica lecz pocieszenia nie oczekujmy było minęło i łzy na licach a czas jak zwykle bywa rozumny co złe zadrzewia radosny młodnik dobre porostem jest na lastriko grzybiarz nie znajdzie grzybów dorodnych jakoś to wszystko pachnie mi lipą :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @egzegeta Przepiękny wiersz Muzyka dla duszy M.
egzegeta Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @beta_b @iwonaroma @Jacek_Suchowicz @jan_komułzykant @poezja.tanczy @Rafael Marius @Sylwester_Lasota Podziękowanie od serca za serca :) @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, a jak już nie ma tam nikogo, to spacer wśród tego osobliwego lasu, nieraz oprócz zadumy przyciąga wenę :) Dziękuję za słówko i pozdrawiam. @Jacek_Suchowicz a jakżeby inaczej, ale tylko na przełomie czerwca i lipca - zapach bardzo intensywny, bo poza tymi miesiącami zwykła tandeta :) Dziękuję jak zawsze za wersowaną recenzję :) 1
egzegeta Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 @poezja.tanczy Bardzo dziękuję, a jeśli mowa o muzyce, to dla ducha, proponuję muzykę w wykonaniu Katicy Illenyi - Dobra narodowego Węgier - wg mnie. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 Szanowna @Natuskaa dziękuję za wgląd i miły ślad.
egzegeta Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 @Wiesław J.K. Wieśku przepraszam, że dopiero teraz, ale wzrok już nie ten :( @Leszczym @Łukasz Jasiński Wszystkim Panom bardzo dziękuję za polubienie i pozdrawiam. 3
Leszczym Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 @egzegeta Czytam od jakiegoś czasu i podoba mi się ;)) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 @egzegeta Nie ma sprawy Wiktorze, rozumiem i pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 @egzegeta No, panie, mnie pan powinien pokochać za takie komentarze, kosztowały mnie piekielnie dużo wysiłku intelektualnego, mam bardzo złą opinię - jestem Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór, a moim przodkiem jest Jakub Krzysztof Ignacy Jasiński herbu Rawicz - mason, jakobin, poeta i generał, coś panu powiem: teraz wszyscy patrzą na Amerykę - na wybory prezydenckie, a dlaczego? Powiem ironicznie: na kogo patrzą niewolnicy? Łukasz Jasiński
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 (edytowane) @egzegeta Może pana to zaboleć, jednak: w Polsce mieliśmy tylko i wyłącznie trzy dyktatury - wojskowe: naczelnik Tadeusz Kościuszko, marszałek Polski Józef Piłsudski i generał Wojciech Jaruzelski - ci wszyscy byli Polakami pochodzenia szlacheckiego i ja jako skromny obywatel Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej z niesamowitą przeszłością i jeszcze większą tradycją rodzinną - serdecznie pana zapraszam na mój esej pod tytułem - "Saga" - niech pan sam zauważy - ten profil ma zielony kolor i żaden użytkownik na własnym profilu nie reklamuje innych flag - jak na innych - non stop ukraińskie, de facto: chazarskie - proste i logiczne? Jest pan na wojskowym profilu, owszem, czasami jest ostro przez kretów.. Łukasz Jasiński Edytowane 5 Listopada 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
egzegeta Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @Monia Bardzo dziękuję za wizytę.
Rekomendowane odpowiedzi