Kamil_Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jestem sam Gorącymi połami...Otacza mnie Porywa do Tańca Nie liczy sie nic. Lecę. Wznosze sie ku górze.Tańcząc. Nie obchodzi mnie nic...nikt Jest nas wielu - tacy sami.Sami. Jestesmy barwni - inni, istniejemy Obok siebie, Nie... wiedząc o tym. TO miejsce...inne Takie jak My, jak Ja Otacza nas. Porywa Tańcze, Jest - pięknie...Inaczej Nie liczy sie nic.Tylo My... Inni. 2k3SnT|Inspired by: Astral Projection - "Still Dreaming"
Kamil_Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam nadzieję ze ten "wiersz" (czy aby napewno...) się Wam spodoba, napisany podczas słuchania muzyki, a minowicie jednego kawłaka który mnie zainspirował...temt przewodni: taniec, zabawa, odmienność, radość.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na pewno "inny" :) ale to nie znaczy gorszy, mnie przypadła do gustu ta gonitwa myśli, dość rytmiczna, naprawdę przyjemnie się czytało. Serdecznie pozdrawiam i witam na forum :) Natalia
Kamil_Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuje Ci za ten pierwszy, MIŁY komentarz, od razu mi się mordka cieszy :)
winna--czerwień Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na pewno ma klimat, a to podstawa :D Tylko zastanowiłabym się nad tak częstym używaniem wielkokropków. Mimo ich pozornej niedosłowności, zazwyczaj wprowadzają dysharmonię w wierszu. Pomyśl nad tym Pozdrawiam gorąco i czekam na kolejne utwory Evelina [sub]Tekst był edytowany przez winna--czerwień dnia 27-09-2003 22:41.[/sub]
Kamil_Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 winna--czerwien - dziękuje za rade, zaraz po napisaniu tego wiersza, tez mnie "kuła" w oczy ilość tych kropek:), al ejednak stwierdziłem, ze hmmm są potrzebne w tym wiersz. Ale dzikei bede pamietał na przyszłos to jest moj pierwszy wierszyk w ogole. Drogi tez nie dawno powstał. Jednak nie bedzie ich za duzo. Pozdrawiam!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zapewne przy muzyce dobrze by się czytało, ale troszkę razi.... Tańca Tańcząc oraz inne powtórzenia troszkę przegadaneNie obchodzi mnie nic...nikt Jest nas wielu - tacy sami.Sami. Forma rozlatana... przerobiłem to sobie na coś takiego, do tego też by sie przyczepił, ale jesli nie zatraciełem sensu...jestem sam gorącymi połami otacza mnie porywa do Tańca nie liczy sie nic lecę wznosze sie ku górze nie obchodzi mnie nic jest nas wielu sami barwnie istniejemy obok siebie nie wiedząc o tym inne miejsce otacza nas tańcem porywa nie liczy sie nic Tylko My - Inni --- nie chodzi o treść tego co napisałem, ale o sam efekt wizualny... wybacz, jeśli za mocno, może na coś to się zda bo myśl zwarta, mimo iż nie znam inspiracji, jest ciekawa Pozdrawiam, Kai Fist [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 27-09-2003 23:48.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 27-09-2003 23:48.[/sub]
Kamil_Krzysztof Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kai ---- dzieki za twoja wypowiedz, zapewne masz racje, b ojak mowiłem ja za bardzo na wierszach sie nie znam, lubie czytac, jednak moje "wywody" - są czyms po prstu wyrzuceniem wszytskich mysli jakie sie we mnie kłębią w danej chwili. A jezel ichodzi o sam sens wiersza, to w moim zamierzeniu miał byc on chaotyczny, bo opowiada on tym co w danej chwili czuje człowiek tańcząc, który w zasadzie jest w transie, jego ruchy są chaotyczne myśli rozbiegane, gwałtowne. Temu ten wiersz tak wygląda. Ale jeszcze raz dziekuje za rade.
Rekomendowane odpowiedzi