Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Bezsensowna egzystencja Pełna wspomnień dawnego dnia Wśród szaleństwa I wiatru, wody, Jej spojrzenia. Samotny strach przed wizja przyszłości Pełnej spokojnego zrezygnowania Wśród wspomnień miłości I powolnego konania Rozwiązaniem stale wydaje się śmierć Pełna piękna, dostojnego Wśród krwi i ostatnich westchnięć I spojrzenia, tego ostatniego…. Czułkoróg 27.03.05 siedemnaste urodziny
Nula Brzoskwinia Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 skomentuje pytaniem. Bardzije oczywiście się nie dało?
jasiu zły Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Młody Werter nurza się W Weltschmertzach Niespełniony marząc O niewieścich sercach Pointa Oscarowa: Blablabla Bla-bla Bla Bla
Wiktor Desiczewski Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 całość mi się nie podoba, ale ostatnia zwrotka bardzo... jakoś tak no ale jednak całość nie pozdro wiktor
Samo zło Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ten dopisek mnie wcale nie wzrusza, a drażni. wzbudzanie litości na mnie nie działa; młody człowiek, któremu wydaje się, że życie jest beznadziejne- to już było- a pomijając wszystko to, "wiersz" kiepski- fakt mam uprzedzenia do rymów, ale te są małointeresujące. po ukazaniu się "Cierpień młodego Wertera" śmierci samobójczych było o 70% więcej niż w porzednich latach. obawiam się, że po twoim wierszu może najwyżej wzrośnie ilość dzieci w domach dziecka...pozdrowienia-Wojwódzki tej imprezy- czyli Samo zło
Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 chyba troszke co nie kturzy za nie zabardzo zrozumieli co mialem na mysli to piszac... a co do samobujstwa jesli bym mial sie kiedykolwiek ochote zabic to bym to zrobil.
anastazja tel Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Podoba mi się "i wiatru, wody". Reszta nie. A można wiedzieć o czym pisałeś jeśli nie o samobójstwie? (Jesteśmy tu nowi. "Masz mało czasu, trzeba dać świadectwo." :P :) Trzymam kciuki mimo że ogólnie nie podoma mi się Twój wiersz. Będą następne. Ćwicz(my). pozdro
jasiu zły Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odwieczne pytanie: "Co autor chciał przez to powiedzieć?", jedynie słuszna odpowiedź: "Chciał powiedzieć tylko to co powiedział." Nikogo również nie obchodzi co miałeś na myśli to pisząc. Jak ja napiszę wiersz o miłości (mało prawdopodobne), to kogo będzie obchodziło, że kiedy to pisałem, myślałem o tym by podrapać się po tyłku (bardzo prawdopodobne)? P.S. ORTOGRAFIA!!!! Aaaaaaaaa!
Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakladam ze masz skonczone 70 lat jako ze stweirdzasz młody człowiek... a po drógie założenie, iż ja uwazam ze zycie jest baznadziejne jest calkowicie błedne..
Wiktor Desiczewski Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no dobra spoko... kij z wierszem!! człowieku stary czy młody zrób coś z ORTOGRAFIĄ! to jest Twój problem! ja też czasem robię błędy, ale Ty to już chyba przeginasz... pzdr wiktor
Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm moje bledy nalezy ignorowac... po prostu:) nie umiem pisac na kompie bez bledow i tyle.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no jakby nie patrzeć lenistwo! weź się człowieku w garść! nie można wyskakiwać z tekstem, że ignorujcie! mi to wisi, czy napiszesz po polsku czy po bułgarsku... tylko kurcze chodzi o to żebyś ty tego nie ignorował!!!
Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ta... macie oczywiscie racje... itd, itp tylko ze nic z tego nie wyniknie. postaram sie pisac tutaj wolniej. ale napewno nie zaczne uzywac polskich fontow:)
Wiktor Desiczewski Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 dobra spoko ale używaj słownika na Boga! pzdr wiktor
jasiu zły Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Toż to już impertynencja.
Czułkoróg Zadrzewny Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Toż to już impertynencja. niby dlaczego?
jasiu zły Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Nie sądzisz, że robienie łachy za pisanie ortograficzne, czy z użyciem znaków diakretycznych, w świetle tego co zostało powiedziane przez wszystkich wyżej podpisanych w komentarzach, zakrawa na bezczelność? Tymbardziej, że ten twór... to coś.., jakkolwiek to nazwać, jest delikatnie mówiąc kiepski.
Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Pan Czułkoróg Zadrzewny czy jak mu tam jest niepoważny a wiersz jest beznadziejny.
Rekomendowane odpowiedzi