Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 20 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Karta nie cierpię jej na przekór komendom stroi gierki z pół światkiem gdy wślizguje się w szczeliny oczekiwań wolę kartkę i ołówek i niestraszna mi myszka która skrobie obok lipiec, 2024 18
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) bywa sieciowa albo graficzna lub tez dźwiękowa albo rozszerzeń każda ma funkcje i dosyć liczne o których nawet w życiu nie wiesz wszystkie działają w obydwie strony by oczekiwań świat szybko ziścić inwigilują nie tworząc kronik pragną sterować każdym umysłem :)))) oczywiście same karty nic nie są w stanie zrobić ale programy na potrzeby korporacji... Edytowane 20 Lipca 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 3
viola arvensis Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Nata_Kruk świetne. Też wolę kartkę i ołówek.
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz.. Jacku, mniej więcej coś w tym rodzaju... :) Niestety. Nie wchodzisz mi 'z małpą'.. już dobrze jest, nie dałam dolnej kreski. @viola arvensis ... to super, że tez tak wolisz... :) Dziękuję Wam... pozdrawiam. Edytowane 20 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Amber Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Nata_Kruk W momencie krachu, twarda gotówka, ołówek i kartka się sprawdzają. Fajny wiersz. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) @Amber ... chyba masz rację. Dziękuję za wejście... :) Także ślę pozdrowienie. Edytowane 20 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
befana_di_campi Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Nata_Kruk Ooo! Oo! Ooo! Fajnie :-)))
iwonaroma Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Kiedy padnie system wrócimy do korzeni :) 1
Natuskaa Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Można trochę na piechotę, a potem podjechać. Wysiąśc z nienaganną fryzurą. Tak mi się skojarzyło :) Kartki traktuję ostatnio jak szkicownik, a na karcie powstają wersje ostateczne. Pozdrawiam :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 @Nata_Kruk Bo poskrobane, do kogo należy Do skrobiącego, czy widma macierzy Fajnie, jak to u Ciebie Czytam trzeci raz :) Pozdrawiam ciepło, M. 1
Stracony Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 @Nata_Kruk Nie zatracić tradycji w nowoczesności. Nie da się człowieka poznać przez 0 i 1. Wiersz inspirujący.Sam maluje obrazy, przywołuje wspomnienia różnych chwil w życiu ,skojarzenia. 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie inaczej, a gumkę też mam w ołówku, taką, którą się temperuje tak samo jak ołówek. Nie wiem czy znasz? Można precyzyjnie wycierać nawet pojedyncze literki. 1
corival Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2024 @Nata_Kruk Karta karcie nierówna, w dzisiejszym świecie otaczają nas rozmaite. Podobnie jak wieplle osób powyżej, wolę tradycyjną. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 22 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2024 Natuskaa ... ciekawe spojrzenie... kartki, coraz rzadzniej sa szkociwnikiem, a szkoda... befana.d.c.... violetta.... oraz...poezja.tanczy... buu, moze do tego widma. ....... dziekuje Wam za... fajne. iwonaroma... tak wlasnie moze sie zdarzyc. Stracony ... prawda, nie zatracic tradycji i za te.. skojarzenia.. dziekuje. Rafael Marius... znam takie olowki, fakt... sa precyzyjne. corival... obecnie az za duzo tych kart, dobrze ze dolaczasz do tradycji. Bardzo Wam dziekuje za pisana refleksje... dygam w podziece i sle.. usmiech. sisy... miroslaw.c... sylweste.el.... za sladzik w okienku dziekuje. pozdrawiam. 1
tetu Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 Doceniam dwuznaczność karty, zwłaszcza w kontekście gry słów. Karta — stroi gierki z... Z kolei zestawienie: Karta — kartka, to nie tylko jako takie zdrobnienie, ale jak się okazuje całkiem spory dorobek:) Bardzo mnie to zaciekawiło. Sprytnie. Pozdrawiam Nat. 1
wierszyki Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 Karta wślizgująca się w szczeliny oczekiwań to chyba ta spełniająca akt wyborczy, a co do kartki i ołówka.. Też nie lubię jakoś kart, od paru już lat. Lepiej mieć swój własny plan - pewnie tak. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 (edytowane) @tetu ... tak, karta może mieć dwutorowe znaczenie... o to mi w zapisie chodziło. Dziękuję za słowo.. sprytnie... :) @agfka ... owszem, karta wyborcza, to.. jakby nie mówić.. karta. Jest jeszcze ta do bankomatu... do obydwóch mam powściągliwe podejście, co nie znaczy, że tak całkiem je 'olewam'... :) ale jak Ty, nie lubię ich. Kobietki.. dziękuję za Wasze komentarze, pozdrawiam obie Panie. @Łukasz Jasiński ... @Czarek Płatak ... dziękuję. Edytowane 25 Sierpnia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi